Facebook Pixel ΑΕΚ: Για δύο εξτρέμ μετά το σοκ με Φερνάντες η ΑΕΚ - Τον χάνει για όλη τη σεζόν - Τι ισχύει για Άλτιντορ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 12:07:00

Για δύο εξτρέμ μετά το σοκ με Φερνάντες η ΑΕΚ - Τον χάνει για όλη τη σεζόν - Τι ισχύει για Άλτιντορ

Sportdog Team
Για δύο εξτρέμ μετά το σοκ με Φερνάντες η ΑΕΚ - Τον χάνει για όλη τη σεζόν - Τι ισχύει για Άλτιντορ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στο πώς διαφοροποιεί τα πλάνα της ΑΕΚ ο σοβαρός τραυματισμός του Πάουλο Φερνάντες.

Η ρήξη αχιλλείου που υπέστη ο Πάολο Φερνάντες αναπροσαρμόζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και ο Κώστας Κετσετζόγλου περιμένει πλέον δύο προσθήκες μεσοεπιθετικών που θα παίζουν στα άκρα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο τραυματισμός αυτός αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Θέλει δύο παίκτες οπωσδήποτε, δεξιά και αριστερά, ή έστω κάποιους που μπορούν να παίξουν και τις δύο θέσεις. Αριθμητικά χρειάζεται σίγουρα δύο παίκτες και θέλει τουλάχιστον τον έναν ακραίο να είναι στην προετοιμασία στην Ολλανδία, μαζί με τον στόπερ που θέλει να αποκτήσει. Πιστεύω πως αυτές οι δύο κινήσεις θα γίνουν μέχρι να φύγει η ομάδα στο εξωτερικό. Να δούμε μήπως αλλάξει κάτι με τον Άμραμπατ, αν γινόταν θα αποτελούσε την πιο γρήγορη λύση για τα εξτρέμ», ανέφερε.

 

«Ο Φερνάντες θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Βαρκελώνη από έναν γνωστό γιατρό. Θα γίνει σήμερα, για να μην χαθεί χρόνος και να μην χρειαστεί να ταξιδέψει κιόλας. Ο τραυματισμός αυτός έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια σε αποθεραπεία και η ΑΕΚ ουσιαστικά δεν μπορεί να τον υπολογίζει για όλη την ερχόμενη σεζόν. Θέλει πάρα πολλή προσοχή στην αποκατάσταση, γιατί πολλοί παίκτες δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε για τον άτυχο Ισπανό.

Τέλος, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά είπε πως «… η περίπτωση του Άλτιντορ δεν παίζει, αν και έχει προταθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags