Για νηνεμία έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου αναφορικά με τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας ωστόσο την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάλει νέα πράγματα στο ρεπερτόριο της ομάδας του.

«Ελπίζω ότι είμαστε σε μια κατάσταση ηρεμίας πριν την καταιγίδα. Δεν προκύπτουν ονόματα για να συζητήσουμε, έχουν μείνει δέκα ημέρες μέχρι να φύγει ο Παναθηναϊκός για Αυστρία και ακόμα υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει καλυφθούν. Στόπερ, δεκάρι και 6άρι-8άρι είναι η σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Η απόκτηση δεξιού μπακ εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα αλλά όχι σε πρώτο πλάνο. Πάει λίγο πιο μετά στο καλοκαίρι. Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι και ποσοτικό, όχι μόνο ποιοτικό.

 

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προετοιμασία, θα είναι η τρίτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς οπότε δούμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Κάποιους νεωτερισμούς στο τακτικό κομμάτι, κάποιες αλλαγές, ώστε ο Παναθηναϊκός εκτός από αυτό που έχει μάθει να κάνει πάρα πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια, να μάθει να κάνει καλά και κάποια άλλα πράγματα, ώστε να δείχνει ένα διαφορετικά πρόσωπο στη διάρκεια των αγώνων», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε επίσης, ότι η υπόθεση απόκτησης του Λινγκρ από τους Πράσινους φαίνεται πως είναι «παγωμένη» αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα μέρα στον ΠΑΟ - Επίσημη η μεγάλη επιστροφή! (ΦΩΤΟ)