Ο λόγος για τον Ντάλμπερτ Ενρίκε, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι!

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ, που το 2017 πήγε στην Ίντερ από τη Νις έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια ακολούθησαν δανεισμοί σε Φιορεντίνα, Ρεν και Κάλιαρι.

Ένας σοβαρός τραυματισμός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όπου υπέστη ρήξη χιαστού και έμεινε εκτός δράσης για 261 ημέρες, δεν έβαλαν σε σκέψεις την Ίντερ για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος θα μπορεί να συζητήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Δικέφαλο να είναι το φαβορί να τον αποκτήσει.

Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν υποψήφιος για την Σάο Πάολο και την Σάντος ενώ τώρα είχε προτάσεις και από την Ευρώπη και από την Βραζιλία.

Έχει ύψος 1,81 παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά, ενώ συνολικά η παραγωγικότητα του δεν είναι υψηλή, σε 230 αγώνες προσδιορίζεται στα τρία γκολ ενώ μοίρασε 20 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαπραγματεύσεις Σαββίδη με το αφεντικό της Λιντς - Χτυπάει τον πρώτο σκόρερ - Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια"!