Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη - Έρχεται συνάντηση Σαββίδη - Αναστασιάδη - Πολύ σημαντικό θέμα για τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 17:09:00

Σούπερ αποκάλυψη - Έρχεται συνάντηση Σαββίδη - Αναστασιάδη - Πολύ σημαντικό θέμα για τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη - Έρχεται συνάντηση Σαββίδη - Αναστασιάδη - Πολύ σημαντικό θέμα για τον ΠΑΟΚ

Τη θέση του β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, με ένα ρόλο, που δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν.

ΠΑΟΚ: Τη θέση του β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, με ένα ρόλο, που δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν, αλλά είναι ο πλέον κατάλληλος για ένα πρότζεκτ, πάρα πολύ σημαντιοκό για τον ΠΑΟΚ και μιλάμε για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου, στην περιοχή της Θέρμης, δίπλα ακριβώς από το γήπεδο των Ταγαράδων.

Μια τεράστια έκταση, την οποία έκλεισε ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο και τώρα πλέον περιμένει την απόφαση του προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, για να υπογραφούν οι συμβάσεις παραχώρησης για 49 χρόνια και να προχωρήσουν τα έργα στην περιοχή! Ο Άγγελος θα κάνει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, μόλις έρθει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στη Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-βόμβα για Σλούκα και ΠΑΟ - Τα... σκάει χοντρά για γκαρντ ο Γιαννακόπουλος - Αποφασίζει ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags