Στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψει ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μετά τον δανεισμό του στην Σταντάρ Λιέγης, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έχοντας 34 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την βελγική ομάδα.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες των Ερυθρόλευκων και σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", η Τράμπζονσπορ επιχείρησε την μεταγραφή του, όμως πήρε αρνητική απάντηση από τους Πειραιώτες.

Στο λιμάνι έκριναν χαμηλή την προσφορά των Τούρκων για τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο "στόχαστρο" των Τζένοα, Κλαμπ Μπριζ, ενώ και η Σταντάρ θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, όμως δύσκολα θα πείσει τον Ολυμπιακό για εκ νέου δανεισμό του.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Ζινκερνάγκελ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2 εκατ. ευρώ από τη Γουότφορντ, με την αξία του μέσα σε έναν χρόνο να έχει διπλασιαστεί, σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάνε" ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό - Αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει - Άμεσα ο αντί-Μπακαμπού! (Vid)