Κατευθείαν στην Αυστρία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα ενσωματωθεί ο Φίλιπ Τζούριτσιτς όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Τζούριτσιτς μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Θα πάει στην Αυστρία κατευθείαν, δεν θα έρθει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Παίζει δεκάρι, ενώ έχει πολύ καλή τεχνική, παίζει πολύ κάθετα. Έχει μια εκρηκτικότητα στα πρώτα μέτρα, σίγουρα το έχει ανάγκη αυτό ο Παναθηναϊκός. Αν δεις τα στατιστικά του δε σε τρελαίνουν, αλλά μπορεί τα τρία γκολ στην Ιταλία να είναι πέντε στην Ελλάδα. Τον ξέρει και τον πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς. Θα είναι σίγουρα ο τρίτος επιπλέον παίκτης μετά τον Μλαντένοβιτς και τον Ζέκα. Ο Μπερνάρ μπορεί να παίξει περισσότερο εξτρέμ», σχολίασε επί του θέματος.

Μιλώντας για το θέμα του στόπερ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα έχουν πάρει έναν παίκτη, προσπαθούν να αποκτήσουν κάποιον εν δυνάμει βασικό, αλλά δεν απέκλεισε να έρθει χρονικά πρώτα το τέταρτο στόπερ.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και το πότε θα βγουν τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ακούστε το ηχητικό: