Facebook Pixel Ανατροπή με την παραμονή Άμραμπατ στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-19 17:18:00

Ανατροπή με την παραμονή Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ανατροπή με την παραμονή Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Τους λόγους που μοιάζει υπαρκτό το ενδεχόμενο ανατροπής στο θέμα Άμραμπατ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για Νέστορ Αραούχο και το αν θα ψάξει τερματοφύλακα η ΑΕΚ.

Σε ένα από τα μέτωπα της ΑΕΚ που (επισήμως τουλάχιστον) δεν έχει κλείσει ακόμα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, τόνισε ότι όσο δεν προκύπτει εξέλιξη στο θέμα Άμραμπατ, αυτό θυμίζει όλο και περισσότερο την περσινή σεζόν.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι η επιθυμία να γυρίσει στην Ολλανδία δεν συνδυάζεται με οικονομική πρόταση έστω στο 50% αυτών που παίρνει στην «Ένωση», εξήγησε ότι δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής.

Εξάλλου, όπως τόνισε, έχει μεγάλους υποστηρικτές στην ομάδα και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Αλμέιδα, ενώ υπάρχει και το δέλεαρ ν’ αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε πως ο Νέστορ Αραούχο δεν συνιστά βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε ότι θέμα τερματοφύλακα θα μπορούσε να προκύψει μόνο λόγω Στάνκοβιτς, ο οποίος ωστόσο δεν έχει πλέον τάσεις φυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ - "Καβούριας ο πρόεδρος, αλλά δίνει το 1.5 εκατ." - Αλλάζουν τα σχέδια Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags