Facebook Pixel Άρης: Σπουδαία κίνηση για τον Άρη - Απέκτησε πρώην άσο του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-19 21:03:00

Σπουδαία κίνηση για τον Άρη - Απέκτησε πρώην άσο του Ολυμπιακού

Sportdog Team

Νέα μεταγραφή για τον Άρη που έχει έρθει σε συμφωνία με Έλληνα άσο.

Άρης: Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Σιαμπάνη έφερε στο προσκήνιο άλλες λύσεις για τον Άρη σχετικά με τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.  Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν διαφορά ονόματα, ωστόσο, οι Κίτρινοι είχαν κυκλώσει εδώ και ημέρες αυτό του Λευτέρη Χουτεσιώτη με τον όποιον ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία. 

Ο Έλληνας πορτιέρε προέρχεται από γεμάτες σεζόν σε ΠΑΣ και Ιωνικό και μαζί με τον Κουέστα θα συνθέσουν το δίδυμο στους τερματοφύλακες. 

Με την ομάδα της Νίκαιας ο Χουτεσιώτης έπαιξε σε 65 αγώνες σε δυο σεζόν. Είχε προηγηθεί η συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί όπου έπαιξε σε 40 αγώνες για τον Έλληνα τερματοφύλακα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για 1+1 χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με ξένο παίκτη του Άρη - Ταξίδι... αστραπή στην Αθήνα - Αντίστροφη μέτρηση για μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags