ΠΑΟΚ: Σε περίοπτη θέση παραμένει στα ιταλικά Μέσα το μέλλον του Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για την απόκτηση του. Σημερινό δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής του ατζέντας. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι προς τον Γκαμπιαντίνι, ενώ καταλήγει πως είναι αρκετά πιθανό ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Γένοβα και να φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Σαμπντόρια, βοηθώντας τη να επιστρέψει στην Serie A.

«Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έβαλε τον επιθετικό από το Μπέργκαμο στην κορυφή της λίστας του και να ενισχύσει την ομάδα ενόψει των προκριματικών για το Conference League. Το άρωμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά όχι μόνο. Γιατί η πρόταση του ελληνικού συλλόγου είναι από αυτές που σε κάνει να διστάζεις, ακόμα κι αν είναι λίγο μακριά από τα αιτήματα του παίκτη.

Ο Γκαμπιαντίνι, τόσο για τις επιλογές της Κάλιαρι όσο και για τον ΠΑΟΚ, στοχεύει στην απόκτηση πλήρους τριετούς συμβολαίου και οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης –όπως και οι άνθρωποι της Κάλιαρι–στοχεύουν σε διετές συμβόλαιο με ανανέωση υπό όρους για τρίτο χρόνο. Αναλυτικά, μισθός 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ανά σεζόν συν ατομικά και ομαδικά μπόνους, με τον τρίτο χρόνο να ξεκινά αυτόματα όταν φτάσει το 50% των συμμετοχών στη δεύτερη σεζόν.

Σημαντική προσφορά, αλλά που δύσκολα μπορεί να οδηγήσει σε θετική απάντηση. Η αίσθηση, συνδυάζοντας τα διαφορετικά κομμάτια, είναι ότι ο Γκαμπιαντίνι περιμένει τη γέννηση της νέας Σαμπντόρια για να αποφασίσει μετά το δικό του μέλλον. Το οποίο, αυτή τη στιγμή, φαίνεται περισσότερο προσανατολισμένο στη διαμονή στη Γένοβα παρά στη Σαρδηνία ή στην Ελλάδα, παρά τις σημαντικές προτάσεις», αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην στόπερ Ίντερ και Μπαρτσελόνα εξετάζεται από ΑΕΚ - Έχουν πληρωθεί 36.5 εκατομμύρια σε μεταγραφές!