Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο για στόπερ-"θωρηκτό" στον Ολυμπιακό - Έριξε "πόρτα" στα 4 εκατομμύρια της Μπεσίκτας! (pic-vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 12:06:00

Σενάριο για στόπερ-"θωρηκτό" στον Ολυμπιακό - Έριξε "πόρτα" στα 4 εκατομμύρια της Μπεσίκτας! (pic-vid)

Sportdog Team
Σενάριο για στόπερ-"θωρηκτό" στον Ολυμπιακό - Έριξε "πόρτα" στα 4 εκατομμύρια της Μπεσίκτας! (pic-vid)

Ακόμα ένα όνομα από την Βραζιλία ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο για χάρη του Ολυμπιακού, όσον αφορά στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Για την απόκτηση στόπερ κινούνται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και μέσα σε όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, βρίσκεται πλέον και αυτό του άσου της Μποταφόγκο, Αντρίελσον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Χαζάν, για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Ερυθρόλευκοι και η Μαρσέιγ, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Μποταφόγκο απέρριψε πρόσφατα πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ της Μπεσίκτας.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, με την βραζιλιάνικη ομάδα να μην... καίγεται να τον πουλήσει, κοστολογώντας τον αρκετά ακριβά, ενώ φέτος έχει μετρήσει 30 αγώνες με 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από την Μποταφόγκο ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει αγωνιστεί επίσης στην Σπορτ Ρεσίφε και την Αλ Ουάσλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ - Τον θέλει και η Σεβίλλη - Βρήκε... αντι-Εμβιλά στη La Liga!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags