Τα δεδομένα για την κλήρωση με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, το χρόνο που ζορίζει τον ΠΑΟΚ με τα μεταγραφικά αλλά και για τα δεδομένα με τους Βίρτζιλ Μισιτζάν και Μπάμπα Ράχμαν, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάει υποψιασμένη στο Ισραήλ, έχει ένα κορμό για αυτή την προκριματική φάση και ίσως του κάνει και… καλό η υπολογίσιμη Μπεϊτάρ, μιας και πέρσι πλήρωσε ακριβά τη συμπεριφορά του απέναντι στη Λέφσκι Σοφίας.

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις τόνισε πως το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει κλείσει τα κενά του, ένα μήνα μετά το τέλος της φετινής σεζόν και θα πρέπει να… τρέξει, ειδικά για τις θέσεις του επιθετικού και του χαφ που είναι απόλυτα σημαντικές.

Για την περίπτωση του Βίρτζιλ Μισιτζάν σχολίασε πως έχει παρθεί η απόφαση για να κλείσει στον ΠΑΟΚ, ενώ για τον αριστερό μπακ ανέφερε πως ο βασικός στόχος έχει γίνει ο Μπάμπα Ράχμαν.

Τέλος, για το ζήτημα του βασικού επιθετικού τόνισε πως έχει παγώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δείξει την πρόθεση τους ότι θέλουν να δώσουν σημαντικά ποσά στις μεταγραφές με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ με εμπειρία και προσωπικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόρτα ΠΑΟ σε άσο της Ντνίπρο - Ήρθαν Θεσσαλονίκη για Λουτσέσκου - Τέλος εποχής για Ιταλούς στην Τούμπα!