Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προ των πυλών μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Προφορική συμφωνία με εξτρέμ που έβγαλε μάτια φέτος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 12:15:00

Προ των πυλών μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Προφορική συμφωνία με εξτρέμ που έβγαλε μάτια φέτος!

Sportdog Team
Προ των πυλών μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Προφορική συμφωνία με εξτρέμ που έβγαλε μάτια φέτος!

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει δώσει, ήδη, τα χέρια με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Μια… ανάσα από τον ΠΑΟΚ, είναι όπως όλα δείχνουν, ο Βίρτζιλ Μισιτζάν! Αυτό αναφέρουν από την Ολλανδία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "voetbalzone", η οποία αποκαλύπτει ότι ο 29χρονος εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

«Ο Βίρτζιλ Μισιτζάν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ . Ως αποτέλεσμα, ο 29χρονος εξτρέμ φαίνεται να αποχωρεί οριστικά από την Τβέντε, όπου λήγει το συμβόλαιό του. Οι διοικούντες προσπάθησαν να ανανεώσουν τον γρήγορο εξτρέμ, αλλά ο Μισιτζάν έχει βάλει σαν στόχο μια νέα περιπέτεια στο εξωτερικό. Σύμφωνα πληροφορίες, ο Ολλανδός διεθνής έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ», αναφέρει, χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα των Ολλανδών.

Την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε ο Μισιτζάν μέτρησε 10 γκολ και έξι ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τβέντε και η επιθυμία που είχε ήταν να αποχωρήσει από την Ολλανδία για να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατ. για Χατζηδιάκο από ελληνική ομάδα - Τον "έκοψε" ο Αλμέιδα για ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags