Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διεθνής Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό - "11αδάτος στη Μποταφόγκο, μεταγραφή 8 εκατ. - Επαφή με Τικίνιο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 15:51:00

Διεθνής Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό - "11αδάτος στη Μποταφόγκο, μεταγραφή 8 εκατ. - Επαφή με Τικίνιο"!

του Γιώργου Κτενά
Διεθνής Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό - "11αδάτος στη Μποταφόγκο, μεταγραφή 8 εκατ. - Επαφή με Τικίνιο"!

"Στόπερ καλός στο ψηλό παιχνίδι, πετυχαίνει και γκολ"! Στο Λιμάνι ψάχνουν έναν κεντρικό αμυντικό ηγέτη για την επόμενη σεζόν και στη λίστα τους βρίσκεται ένα όνομα που μπορεί να κάνει τη διαφορά...

Ολυμπιακός - Αντρίελσον: Μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους Πειραιώτες είναι εκείνη του 25χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025 με την Μποταφόγκο και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Αντρέιλσον αγωνίζεται τόσο ο δεξιός όσο και αριστερός στόπερ, όλη η καριέρα του είναι στη Βραζιλία εκτός από μια περίοδο που είχε βρεθεί στην Αλ Ουάσλ, και φαίνεται ότι ψάχνει τον τρόπο για να έρθει στην Ευρώπη μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι διεθνής με την U17 τής Βραζιλίας και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούζγο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, για να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του 25χρονου σέντερ μπακ.

"Βασικός με τη Μποταφόγκο και δύο γκολ - Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι - Προωθείται στα στημένα"

Γιάννη, ποια είναι η άποψή σου για τον Αντρίελσον;

"Είναι εκ των βασικών στόπερ της Μποταφόγκο φέτος, που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Είναι βασικός και στα δέκα παιχνίδια μέχρι στιγμής φέτος, όπως και στους πέντε αγώνες Κυπέλλου, που έχει πετύχει και γκολ - Παράλληλα, παίζει βασικός και στο Σουνταμερικάνα και έχει σκοράρει κιόλας".

Ποια είναι η εικόνα του αγωνιστικά;

"Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και είναι καλός όσον αφορά τη συγκέντρωση στη διάρκεια του ματς, αλλά δεν είναι καλός στην κυκλοφορία της μπάλας. Έχει δουλέψει πολύ στις στημένες φάσεις, προωθείται διαρκώς όταν έχει κερδίσει η ομάδα του στημένη φάση".

"Του μίλησε ο Τικίνιο - Πολύ καλή κίνηση για Ολυμπιακό - 7-8 εκατ. ευρώ η μεταγραφή"

Πώς πιστεύεις ότι βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας;

"Στην Μποταφόγκο παίζει και ο Τικίνιο, οπότε μπορεί να έχει και από εκεί πληροφορία προς τον Αντρίελσον. Ο Τικίνιο διακρίνεται φέτος μαζί με τον Αντρίελσον, είναι έτοιμος και πολύ καλό καιρό".

Πώς τον αξιολογείς;

"Πιστεύω θα ήταν πολύ καλή κίνηση, είναι 25 ετών και άρα έχει περιθώρια εξέλιξης, είναι βασικός στις ομάδες του, και μεταγραφικά δεν θα έχει πρόβλημα".

Πόσα χρήματα θα κοστίσει μια πιθανή μετακίνησή του;

"Δεν είναι μόνο η ομάδα που έχει δικαιώματα, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν και τα γραφεία μάνατζερ που διατηρούν δικαιώματα. Πιστεύω ότι θα ζητήσουν 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να έρθει και με δανεισμό που θα έχει οψιόν".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -" Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags