Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική εξέλιξη που προμηνύει μεταγραφή ακραίου επιθετικού στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 16:26:00

Σημαντική εξέλιξη που προμηνύει μεταγραφή ακραίου επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη που προμηνύει μεταγραφή ακραίου επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Η νυν ομάδα του αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του και πλέον ο δρόμος για την έλευσή του στον Δικέφαλο είναι ορθάνοιχτος.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται να μπαίνει η μεταγραφή του Βίρτζιλ Μισιτζάν στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την εξέλιξη που προέκυψε σήμερα από την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, η Τβέντε ούσα ενοχλημένη από την στάση του 29χρονου Ολλανδού εξτρέμ, απέσυρε την πρόταση που του είχε καταθέσει για ανανέωση, κάτι που μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

«Η Τβέντε ήθελε να διατηρήσει τον απειλητικό εξτρέμ στο δυναμικό της αλλά μέχρι στιγμής ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Jan Streuer, δεν έχει λάβει απάντηση. Στο μεταξύ, το όνομα του Μισιτζάν παίζει στον Τύπο της Ελλάδας δεδομένου πως υποστηρίζουν ότι ο αριστερός εξτρέμ έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ολλανδοί.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει μάθει τα νέα από την Ελλάδα και δεν περιμένει πλεόν καμία απάντηση από τον Μισιτζάν: «Δεν πρόκειται να περιμένουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε για τον 29χρονο, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λουντογκόρετς και Νυρεμβέργη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Σαββίδη από Ισπανία - Πρόταση σε χαφ των 4 εκατομμυρίων - Περιπτωσάρα για ΠΑΟΚ! (Vids)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags