Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζήτησε… Λιβάι Γκαρσία ο Μαρτίνεθ - "Χρέωσε" 10 εκατ. τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - "Χτυπάει" Έλληνα ο Μπουλούτ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 17:20:00

Ζήτησε… Λιβάι Γκαρσία ο Μαρτίνεθ - "Χρέωσε" 10 εκατ. τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - "Χτυπάει" Έλληνα ο Μπουλούτ!

Οι Μιχείες
Ζήτησε… Λιβάι Γκαρσία ο Μαρτίνεθ - "Χρέωσε" 10 εκατ. τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - "Χτυπάει" Έλληνα ο Μπουλούτ!

Η ανατροπή στις μεταγραφές των Πειραιωτών και γιατί η Κάρντιφ είναι πολύ πιθανό πλέον να κινηθεί για παίκτη από τις μεγάλες ομάδες της Super League. Τι φορ θέλει ο νέος κόουτς των Πειραιωτών και πώς αλλάζει ο σχεδιασμός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαφοροποιεί τα... χαρακτηριστικά για τον βασικό στράικερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός λόγω του στυλ παιχνιδιού που θέλει να... φορέσει στην ομάδα του Όπως λέει η ενημερωμένη πιάτσα agents, o Ισπανός κόουτς θέλει φουνταριστό στυλ... Λιβάι Γκαρσία!! Δηλαδή φορ που θα πρεσάρει στα κόκκινα τους αντίπαλους αμυντικούς, θα είναι εκρηκτικός/αγκρέσιβ/αθλητικός - με εντάσεις και φυσικά θα είναι καλός και στο "κουτί" (όσον αφορά στο σκοράρισμα). Δεν θέλει ασφαλώς και λίγα και όλα αυτά κοστίζουν, ειδικά αν μιλάμε και για...γκολτζή!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΜΑΡΤΙΝΣ: μπορεί σε λίγο καιρό να συμπληρώνει ένα χρόνο που απομακρύνθηκε απο τον Ολυμπιακό, αλλά πρόσφατα αρκετοί τον... κακομελετούσαν. Λόγω συγκεκριμένων μεταγραφικών επιλογών του. Ήδη έγιναν γνωστοί οι πρώτοι 6 "ερυθρόλευκοι" που δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Μαρτίνεθ και δεν θα δουλέψουν μαζί του. Οι τρείς από αυτούς ήταν " πουλέν" του Πέδρο Μαρτίνς άκρως αμφιλεγόμενα κι αποδείχθηκαν μεταγραφικά... βατόμουρα. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που χρέωσε με 5.000.000 ευρώ το ταμείο της ΠΑΕ, ο Κουντέ για τον οποίο πληρώθηκε transfer fee 1.800.000 ευρώ από τους ερυθρόλευκους και ο γυάλινος Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς τον κυνηγούσε 2 χρόνια να τον πάρει αλλά περισσότερο ήταν τραυματίας παρά έπαιζε ενώ εισέπραξε στην 2ετία πάνω απο 2.500.000 ευρώ. Χοντρικά/ συνολικά... πεταμένα 10 εκατομμύρια με την "υπογραφή" Μαρτίνς...

ΜΠΟΛΟΥΤ/ΚΑΡΥΔΑΣ: ο γερμανοαναθρεμένος Τούρκος κόουτς και ο Έλληνας γυμναστής/προπονητής έχουν... δέσει για τα καλά. Κι αυτό αφού μετά την Γκαζιαντεπ πήγαν ως δίδυμο στην Τσάμπιονσιπ και μάλιστα σε κλαμπ από τα πιο ισχυρά. Ερολ Μπουλουτ και Καρύδας εδώ και 15 ημέρες ... τρέχουν την ομάδα της Κάρντιφ, με στόχο να την επαναφέρουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε για μεγαλεπίβολο πρότζεκτ, σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό αγγλικό πρωτάθλημα, με τον κόουτς Ερόλ να υπογράφει με σούπερ αποδοχές (2.200.000 ευρώ ετησίως). Εκτός από τον Καρύδα πήρε στο τιμ του και τον Γκαλίνοβιτς, τον Κροάτη προπονητή τερματοφυλάκων. Το ερώτημα είναι αν θα πάρει και Έλληνα ποδοσφαιριστή ή παίκτη από την Big 5 της Super League, ο Μπουλούτ στην Κάρντιφ. Αν κρίνουμε απο το παρελθόν του στις προηγούμενες ομάδες του ή απο τα... τηλέφωνα που έχει ήδη δεχτεί, θα το έβλεπα ως πιθανό. Και με... ελληνικό όνομα έκπληξη να παίζει δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό - "11αδάτος στη Μποταφόγκο, μεταγραφή 8 εκατ. - Επαφή με Τικίνιο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags