Facebook Pixel Άρης: Ετοιμάζει... βόμβα με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Καρυπίδης για Άρη - Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-26 21:43:00

Ετοιμάζει... βόμβα με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Καρυπίδης για Άρη - Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Sportdog Team
Ετοιμάζει... βόμβα με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Καρυπίδης για Άρη - Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Οι Κίτρινοι είναι διατεθειμένοι να... ταράξουν τα μεταγραφικά νερά της χώρας καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν στο στόχαστρο Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή των Πρασίνων για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Την περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη «βλέπει» σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο Αρης για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς. Ο 22χρονος Έλληνας full back τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην Ιταλία με τη φανέλα της Πάρμα, όπου μεταγράφηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2022, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι.  

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 14 συμμετοχές στη Serie B’, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Serie A’ τη σεζόν 2020/21. Επίσης, είναι διεθνής με την U21. Μετά την απόκτηση του Ρόναλντ Ματαρίτα στον Αρη θέλουν να προσθέσουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στη θέση του αριστερού μπακ, αφού πιθανότατα ο Μάρβιν Πίρσμαν θα καταλήξει στην ολλανδική Γκρόνιγκεν.  

Η περίπτωση του Ζαγαρίτη είναι μία από αυτές που εξετάζονται, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, εξελίξιμο, ο οποίος εκτός από τις λύσεις που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της ομάδας - εφόσον προχωρήσει η περίπτωσή του- θα ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίροτιτς και NBAer με συμβόλαιο 2 εκατ. για Ολυμπιακό - Ψηλό με 44% στο τρίποντο ζήτησε ο Μπαρτζώκας (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags