Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! "Συναγερμός" με Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Ομάδα έτοιμη να δώσει 3,5 εκατομμύρια για να τον πάρει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 18:01:00

Έσκασε τώρα! "Συναγερμός" με Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Ομάδα έτοιμη να δώσει 3,5 εκατ. για να τον πάρει

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! "Συναγερμός" με Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Ομάδα έτοιμη να δώσει 3,5 εκατ. για να τον πάρει

"Φωτιές" ανάβει δημοσίευμα στο εξωτερικό που αναφέρει πως γνωστός σύλλογος είναι έτοιμος να δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον Ισλανδό στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ίνγκι Ίνγκασον: Ρεπορτάζ... βόμβα από τη Δανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα Tipsbladet που αναφέρει πως η Μίντιλαντ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ισλανδού στόπερ του ΠΑΟΚ ώστε να τον αποκτήσει, με τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται σοβαρά την μετακίνησή του.

Όπως γίνεται γνωστό η ομάδα από τη Δανία είναι έτοιμη να δώσει 25 εκατομμύρια κορώνες, περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικό της τον Ίνγκι Ίνγκασον, μιας και τον θεωρεί μια πολύ καλή λύση για την άμυνά της, ενώ παράλληλα θέλει να βοηθήσει και τους νεότερους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, με τον ΠΑΟΚ πάντως να φαίνεται ότι θέλει περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "κεραμίδα" μετά τον Πάντερ - "Μέχρι τέλους" ο Παπαγιάννης - Πουαριέ και σέντερ 2.10μ. με τρίποντο για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags