Άρης: Η αποστολή του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να… ξαναφύγει το Σάββατο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ταξίδι και ολιγοήμερη παραμονή στη Βουλγαρία. Εκεί θα βρεθεί η ομάδα 1-5 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας, ωστόσο, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει θέσει έναν στόχο. Να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3-4 προσθήκες, ώστε όχι μόνο να γεμίσει το ρόστερ, αλλά να καλυφθούν και βασικές ανάγκες της ομάδας. Και για να το κάνουμε πιο λιανά, ο Άρης «καίγεται» για εξάρι και εξτρέμ, θα ήθελε ένα φορ, ενώ στο πλάνο είναι και η απόκτηση κι ενός αριστερού μπακ, με την προϋπόθεση ότι θα πωληθεί ο Μάρβιν Πίρσμαν.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα… ενδιαφέρον σκηνικό, μιας και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως έρχεται.. κύμα μεταγραφών μέσα στην εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα τέσσερις ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Πάβιτσιτς, Ματαρίτα, Χουτεσιώτης και Φατόρε.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "κεραμίδα" μετά τον Πάντερ - "Μέχρι τέλους" ο Παπαγιάννης - Πουαριέ και σέντερ 2.10μ. με τρίποντο για ΠΑΟ!