Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό διάλεξαν Κάργα στην Ανόρθωση - "Φαινόταν αδύνατο να γίνει αλλά..." - Για τόσα χρόνια υπογράφει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-30 00:26:00

Για αυτό διάλεξαν Κάργα στην Ανόρθωση - "Φαινόταν αδύνατο να γίνει αλλά..." - Για τόσα χρόνια υπογράφει

Sportdog Team
Για αυτό διάλεξαν Κάργα στην Ανόρθωση - "Φαινόταν αδύνατο να γίνει αλλά..." - Για τόσα χρόνια υπογράφει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Κύπριος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στην απόκτηση του Έλληνα στόπερ από την Βασίλισσα και τις δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι να ολοκληρωθεί το deal.

Δημήτρης Χριστοφόρου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης και μίλησε για τη μεταγραφή του Κάργα στην κυπριακή ομάδα.

«Η ομάδα είναι σε μια φάση αναδιοργάνωσης, θα γίνει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και η άμυνα είναι προτεραιότητα. Όταν μάθαμε πως θα είναι διαθέσιμος σκεφτόμασταν να τον αποκτήσουμε, υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά σημασία έχει η υπογραφή και τελικά κατέληξε στην Ανόρθωση. Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν αδύνατο να γίνει, αλλά τελικά επιμείναμε και τον αποκτήσαμε. 

Αν όλα πάνε καλά με τα ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο Κάργας είναι ένα παιδί που έχει δείξει την αξία του, οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ έκαναν τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, έπαιζε δίπλα σε σπουδαίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να μεταδώσει την εμπειρία του στα δικά μας τα αποδυτήρια. Δεν αποκλείω να πάρουμε και άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή», είπε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Γιαννακόπουλου: Πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει Λαπροβίτολα - "Ντόμινο" με Σλούκα και Μπάρτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags