Λευτέρης Πανταζής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”  μίλησε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής όπου αναφέρθηκε για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό.

Οι πρόεδροι δουλεύουν για να κάνουν τις καλύτερες επενδύσεις. Συνέπεσα με την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Εγώ πήγα στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο που διατηρώ με την αδελφή μου. Ο Αλμέϊδα θα τους βγάλει το λάδι. Τους είπα να δουλεύουν σκληρά. Εγώ έχω ηλικίες από πέντε έως 85 ετών.

Ετοιμάζω το νέο τραγούδι μου, την Αγιά Σοφιά. Τώρα ετοιμάζεται το τραγούδι και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει για να μπορέσουν να το ακούσουν όσο περισσότεροι επιθυμούν. Πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή γιατί είναι μοναδική και δεν ξανάρχεται. Είμαι τώρα μαζί με την αδελφή μου στην Νάουσα της Πάρου και απολαμβάνω την διαμονή μου εδώ.

Έμαθα ότι ο Άρης πήρε ένα πιτσιρικά από την Γερμανία, τον Αηδόνη που έχει παίξει και στην εθνική Νέων της Γερμανίας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες. Να βοηθάμε τα δικά μας παιδιά, έτσι δεν είναι; Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη έχω καιρό να μιλήσω μαζί του. Κάτι διαβάζω για ένα Ρώσο επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει.

Όσο για τον Πάλμα και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ άκουσα ότι εάν δεν κλείσει τον Πινέδα που έβαλε προχθές και γκολ, τότε ίσως πάει σε αυτό τον παίκτη. Ξέρεις ότι μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τις μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις κινήσεις. Γύρισε και ο Ζέκα. Ο Ιωαννίδης που είναι Πόντιος πέτυχε και γκολ στο φιλικό παιχνίδι.

Όσο για εμένα, από την 1η Ιουλίου ξεκινώ μία περιοδεία. Ίσως έρθω και στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη Σεπτεμβρίου γιατί μου έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση”, είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιστόλι" με 36.5% τρίποντο ο αντι-Πάντερ - Δεν είναι μόνο ο Ντόρσεϊ - Φήμες και για… κλοπή από Ολυμπιακό!