ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ... τρέχει να κλείσει την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή με τον χρόνο να πιέζει ενόψει και της αναχώρησης των «ασπρόμαυρων» για το Τέχελεν της Ολλανδίας τη Δευτέρα, με τον Δικέφαλο να έχει... τσεκάρει περιπτώσεις παικτών τόσο για τον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όσο και για την άμυνα.

Αναφορικά με την περίπτωση του επιθετικού, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Τόμας στη θέση «9» αποτελώντας τον βασικό στράικερ στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Νίκο Κουλιανό να αποκαλύπτει την περίπτωση του επιθετικού που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του Συλλόγου.

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Metropolis 95.5 οι «ασπρόμαυροι» έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Ζαν Βιπότνικ για την κορυφή της επίθεσης, με τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Μάριμπορ να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ρώτησε για την περίπτωση του ωστόσο οι Σλοβένοι εγείρουν υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσουν οι οποίες αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος με ύψος 1.86, που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, την προηγούμενη χρονιά πέτυχε 23 γκολ και μία ασίστ σε 38 εμφανίσεις, ενώ πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών της χώρας του στις 23 Μαρτίου στα προκριματικά του EURO 2024 , σκοράροντας μάλιστα απέναντι στο Καζακστάν.

Η περίπτωση του έχει δυσκολίες καθώς μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων μεταξύ αυτών τόσο η Σέλτικ, όσο και η Μπράγκα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπλήρωσε" ο Μελισσανίδης για Πάλμα - Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό - 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!