Facebook Pixel ΑΕΚ: Επίσημο! Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Άμραμπατ - Τόση η διάρκεια του συμβολαίου του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-30 14:51:00

Επίσημο! Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Άμραμπατ - Τόση η διάρκεια του συμβολαίου του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο! Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Άμραμπατ - Τόση η διάρκεια του συμβολαίου του (ΦΩΤΟ)

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποφάσισε τελικά μετά από πίεση των ανθρώπων της ομάδας να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση, με την ΠΑΕ να το κάνει γνωστό μέσω ανάρτησης.

ΑΕΚ: Στην Ένωση θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του για τον επόμενο έναν χρόνο ο Νόρντιν Άμραμπατ, με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή να αποφασίζει τελικά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!", αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπλήρωσε" ο Μελισσανίδης για Πάλμα - Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό - 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags