Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απάντηση" Μαρινάκη για Πινέδα - "Εξτρέμ παικτάρα, κάνει πλάκα στην Ελλάδα - Καλύτερος από Μπακαμπού ο..."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-01 13:00:00

"Απάντηση" Μαρινάκη για Πινέδα - "Εξτρέμ παικτάρα, κάνει πλάκα στην Ελλάδα - Καλύτερος από Μπακαμπού ο..."!

του Γιώργου Κτενά
"Απάντηση" Μαρινάκη για Πινέδα - "Εξτρέμ παικτάρα, κάνει πλάκα στην Ελλάδα - Καλύτερος από Μπακαμπού ο..."!

"Αν έρθουν οι δύο μαζί, θα κάνουν παπάδες στο Λιμάνι"! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για μεταγραφική αντεπίθεση και ετοιμάζουν το... επόμενο χτύπημα στην ισπανική αγορά. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις δύο εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς ενίσχυσης κινούνται όλοι στο Λιμάνι, δεδομένου ότι μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν πληθύνει τα ονόματα που φαίνεται ότι απασχολούν τους Πειραιώτες.

Προφανώς τα περισσότερα είναι από την Ισπανία, καθώς την αγορά της γνωρίζει καλά τόσο ο Ν. Μαρτίνεθ όσο και ο Αντόνιο Κορδόν, με το ρεπορτάζ να αναφέρει δύο νέες περιπτώσεις που και εύκολα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα και τη διαφορά μπορούν να κάνουν.

Ο ένας είναι ο Ντάρβιν Ματσίς, που παλαιότερα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ, και το συμβόλαιό του με τη Βαγιαδολίδ ολοκληρώνεται το 2026. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει υποβιβαστεί σημαίνει ότι μπορεί πιο εύκολα να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του.

"Παπάδες στη Γρανάδα με Μαρτίνεθ - Σουτ, ταχύτητα σέντρες - Κάνει πλάκα στην Ελλάδα"

Ο Ματσίς αγωνίζεται, κυρίως, ως αριστερός εξτρέμ (αλλά και δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης, κατά συνθήκη), είναι 30 ετών και διεθνής με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τεριακής, που γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο, είπε για εκείνον στο sportdog: "Έκανε παπάδες στη Γρανάδα με προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Εξτρέμ είναι, με καλά σουτ, ταχύτητα, σέντρες, παιχτάρα είναι. Και δικό του "παιδί", του Μαρτίνεθ, που όταν είχαν συνυπάρξει στη Γρανάδα τον είχε ως βασικός συντελεστή στις επιτυχίες της ομάδας".

Πιστεύεις ότι είναι βατή περίπτωση για να έρθει στην Ελλάδα;

"Είχε πάει στο Μεξικό και στη Βαγιαδολίδ επέστρεψε τον χειμώνα, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι κάνει πλάκα με την αξία του εδώ".

"Παίζει άνετα στην Ελλάδα - Καλύτερος του Μπακαμπού" - Στα 6 εκατ. ευρώ η αξία του

Πλην του Ματσίς το ρεπορτάζ φέρνει κοντά και τον Γουίλιαμ Χοσέ, τον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό (με την U20 της Σελεσάο), που επίσης βρίσκεται βρίσκεται χρόνια στο ισπανικό ποδόσφαιρο (έχει περάσει και από την Αγγλία, με τη φανέλα της Γουλβς).

Είναι 31 ετών, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, κι έχει συμβόλαιο με την Μπέτις μέχρι το καλοκαίρι του 2026 - Αν και δεν φαίνεται να υπολογίζεται στις πρώτες λύσεις της ομάδας, καθώς φέτος σε 39 ματς με τη φανέλα τής ομάδας είχε μόλις 6 γκολ και 1 ασίστ.

"Στη Σοσιεδάδ έκανε καλές σεζόν, τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε πτώση η καριέρα του στην Μπέτις, αλλά άνετα παίζει Ελλάδα κι αυτός. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος από τον Μπακαμπού, αν έρθουν στην Ελλάδα οι Ματσίς και Γουίλιαμ Ζοσέ θα κάνουν παπάδες", σχολίασε ο Γ. Τεριακής μέσω του sportdog.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" με Τζολάκη ο Παπασταθόπουλος - Πάει σε ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα - Φήμες και για Αραβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags