Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που ελάχιστοι περίμεναν θέλει τον Νάρεϊ - "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-02 20:46:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που ελάχιστοι περίμεναν θέλει τον Νάρεϊ - "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις"

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που ελάχιστοι περίμεναν θέλει τον Νάρεϊ - "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις"

"Φωτιές" στον Δικέφαλο του Βορρά βάζει ρεπορτάζ από το εξωτερικό που αναφέρει πως σύλλογος του εξωτερικού όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, αλλά είναι σε διαπραγματεύσεις για να τον αποκτήσουν.

ΠΑΟΚ: Ένα νέο σενάριο προκύπτει από την Ρωσία και αυτό αφορά το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κάλεντ Νάρεϊ! Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη του Γερμανού μεσοεπιθετικού, Ερσίν Ακάν ο πελάτης του έχει κρούση από την ρωσική ομάδα και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους.

«Ο Κάλεντ Νάρεϊ ίσως καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις; Ας πούμε απλά ότι οι δύο σύλλογοι επικοινωνούν μεταξύ τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ακάν μιλώντας στην ρωσική ιστοσελίδα Sport Express. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η κρούση των Ρώσων για τον Νάρεϊ επιβεβαιώνεται, αλλά οι δυο πλευρές προς το παρόν δεν βρίσκονται κοντά.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτυπάνε ό,τι έχασαν οι Αγγελόπουλοι - Μαγαζί γωνία ο Ολυμπιακός - Δυναμίτης ο Μίροτιτς, MVP πριν τον Σάσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags