Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, αν και η πραγματικότητα ειναι πως ο Ιβοριανός χαφ είναι μια δύσκολη περίπτωση.

Ο 29χρονος Αφρικανός μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν με την Κρεμονέζε πέρσι, ως δανεικός με την Μπενφίκα και λόγω του υποβιβασμού της ιταλικης ομάδας δεν έκανε χρήση της οψιον αγοράς που είχε, επιστρέφοντας στο ρόστερ των «αετών».

Ο Μεϊτέ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ για την νέα σεζόν και παραχωρείται από την Μπενφίκα, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα απο λογαριασμό στο twitter που ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του 29χρονου μέσου.

«Ο δανεισμός του Σουαλίχο Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ προχωρά σιγά σιγά. Ο παίκτης περιμένει πρόταση από την Ιταλία, όπου έχει προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα και τη χώρα. Με την Μπενφίκα δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην επέμβαση», αναφέρει χαρακτηριστικά το «τιτίβισμα» για τον Δικέφαλο και τον Σουαλιχό Μεϊτέ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάποια νέα κρούση προς τον παίκτη και η κατάσταση παραμένει ως έχει, συνεχίζοντας την αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στον άξονα.

Ο Δικέφαλος εδώ και αρκετές μέρες έχει «λοκάρει» δυο περιπτώσεις για την μεσαία του γραμμή από το πάνω ράφι και προσπαθεί να κάνει ένα deal που θα φέρει έναν παίκτη ποιότητας για να τον προσθέσει στους ήδη υπάρχοντες χαφ του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλητής και... αδικημένος φεύγει ο Πάμπλο - Μαζί του στις Σέρρες ο κόσμος του ΠΑΟΚ κι ένα 10αρι! (Vid)