Στην Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο υψηλόσωμος στόπερ από τη Νιγηρία, που βρέθηκε και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο διάρκειας με τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού πρώτα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο Εκόνγκ θα αμείβεται με περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ ίδιο ποσό κατέβαλαν οι Θεσσαλονικείς στη Γουότφορντ για να τον κάνουν δικό τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και την πόλη. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ομάδα αλλά ειμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μιλήσαμε με τον προπονητή και δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για να με πείσει να έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό που σκέφτομαι μόνο ειναι το πότε θα ξεκινήσει η δουλειά.

Ελπίζω όλα τα διαδικαστικά να τελειώσουν γρήγορα και να πάω στην Ολλανδία όσο πιο νωρίς γίνεται... Μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου ειπε να έρθω στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτουν υπογραφές με αγαπημένο της εξέδρας και Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!