Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφική τράμπα 6.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Δίνει Ρέαμπτσιουκ για βασικό μπακ - "Στημένα και ανεβάσματα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-03 17:01:00

Μεταγραφική τράμπα 6.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Δίνει Ρέαμπτσιουκ για βασικό μπακ - "Στημένα και ανεβάσματα"!

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφική τράμπα 6.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Δίνει Ρέαμπτσιουκ για βασικό μπακ - "Στημένα και ανεβάσματα"!

Ο Μολδαβός φέρνει χρήματα, αλλά και τον αντικαταστάτη του! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι για το αριστερό άκρο της άμυνας και πώς η υπόθεσή του συνδέεται με τον παίκτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ερυθρόλευκο ρόστερ...

Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία από την Ιταλία κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς η Μπολόνια δείχνει ξανά ενδιαφέρον για την περίπτωση του διεθνή Μολδαβού άσου.

Σε ένα καλοκαίρι που φαίνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν βάλει ως στόχο την πώλησή του όχι γιατί δεν καλύπτει αγωνιστικά την ομάδα - Ο Ρέαμπτσιουκ είναι... βιονικός αθλητής και πολύ καλός τακτικά, άσχετα αν μερίδα των οπαδών τού Ολυμπιακού περίμενε ότι θα έβρισκε τον νέο Τσιμίκα στο πρόσωπό του.

Από την ομάδα, λοιπόν, θέλουν να τον παραχωρήσουν, με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, καθώς στο Λιμάνι έχει πιάσει το ταβάνι του και, φυσικά, πολύ-πολύ δύσκολα μπορεί να αυξήσει την τιμή του. Για αυτό και υπάρχουν οι κεραίες ανοιχτές προς πώληση.

Εδώ είναι που κουμπώνει το ενδιαφέρον της Μπολόνια, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που φαίνεται εκτός από χρήματα να υπάρχουν και έμψυχο αντάλλαγμα με τον Μπάμπη Λυκογιάννη! Ο Έλληνας άσος γνωρίζει καλά την ομάδα, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και, σε κάθε περίπτωση, μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες τού αριστερού μπακ, αλλά να δώσει λύσεις και σε άλλες θέσεις.

 

Το sportdog επικοινώνησε ήδη τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, για να σχολιάσει το θέμα.

"4-5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει - Σε αυτά είναι καλύτερος ο Λυκογιάννης - Άλλη χρησιμότητα στο Λιμάνι"

"Με τον Ρέαμπτσιουκ η Μπολόνια είχε ασχοληθεί και πέρυσι, το είχαμε συζητήσει πάλι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζητήσει 4-5 εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσει, εφόσον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ομάδα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να προχωρήσει η ανταλλαγή τους;

"Μαζί με τον Λυκογιάννη να ανέβει συνολικά η μεταγραφή στα 6 - 6,5, αν προχωρήσουν το μοντέλο της ανταλλαγής που λένε".

Ποιο είναι το σχόλιό σου

"Ο Λυκογιάννης έχει καλύτερα στημένα χτυπήματα και είναι πιο επικίνδυνος σε προωθήσεις κ.λπ. σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ. Πάντως η πορεία του είναι σχετικά πτωτική, φέτος δεν ήταν βασικός".

Μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό;

"Για τον Ολυμπιακό θα είχε κι άλλη χρησιμότητα. Ως παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του, είναι ό,τι πρέπει για τις λίστες της ΟΥΕΦΑ, ως γηγενής. Θα είναι μια καλή λύση ως αντι-Ρέαμπτσιουκ αλλά όχι να είναι αμετακίνητος βασικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικολακόπουλος: "Η δίοδος του Ολυμπιακού για Ουμτιτί και οι Ιγκάλο, Μάτζα" (ηχητικό)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags