Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μεταγραφική... καραμπόλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Ο Λοβέρα χαλάει το deal των Κιτρινόμαυρων
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-05 15:08:00

Μεταγραφική... καραμπόλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Ο Λοβέρα χαλάει το deal των Κιτρινόμαυρων

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφική... καραμπόλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Ο Λοβέρα χαλάει το deal των Κιτρινόμαυρων

Τρίτη μεγάλη ομάδα συζητάει και με τους δύο για μεταγραφές, όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν τις τελευταίες ώρες...

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κάποιες καλές πληροφορίες από την Κύπρο έφτασαν στα αυτιά του sportdog, που αφορούν τους Κιτρινόμαυρους και τους Ερυθρόλευκους, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε περίοδο φουλ μεταγραφικής δραστηριότητας.

Αρχικά έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ για τον Γιάννη Γερολαίμου, τον διεθνή Κύπρο επιθετικό χαφ της ΑΕΚ β΄, που τον είχε αποκτήσει από την ΑΕΛ Λεμεσού το καλοκαίρι του 2021. Ο 23χρονος άσος έχει μια σχετικά καλή παρουσία με τη δεύτερη ομάδα των Κιτρινόμαυρων (πέρσι είχε 17 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ), η αξία του είναι κοντά στις 300 ευρώ αλλά δεν φαίνεται ότι έχει μέλλον στην Ένωση.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης  θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την εξέλιξη και να τον ντύσουν με τη φανέλα τους, καθώς είναι σαφές ότι στην ΑΕΚ είχε πρόοδο στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή υπάρχει στη Μεγαλόνησο η πληροφορία πως η Ανόρθωση ενδιαφέρεται και για έναν παίκτη τού Ολυμπιακού που παίζει στην ίδια θέση!

Ποιος είναι αυτός; Ο Μάξι Λοβέρα, που οι Πειραιώτες είχαν δώσει 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Σήμερα η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στις 800.000 ευρώ, το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες λήγει σε έναν χρόνο και είναι ήδη "κομμένος" από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πλην της Ανόρθωσης υπάρχουν κι άλλες κυπριακές ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, καθώς είχε κάνει ένα πετυχημένο πέρασμα από την Ομόνοια και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τον αποκτήσει η Ανόρθωση; Η αλήθεια είναι ότι η μία περίπτωση μπορεί να ενισχύσει ή να αποδυναμώσει την άλλη!

Δηλαδή αν οι Κύπριοι καταφέρουν να υπογράψουν με τον Λοβέρα, προφανώς δεν θα καίγονται για την απόκτηση του Γερολαίμου - Φυσικά θα μπορεί να αποκτηθεί και εκείνος, αλλά για εναλλακτική λύση και, σε κάθε περίπτωση, χωρίς να υπάρχει άγχος με την περίπτωσή του. Αντίστοιχα, αν ο Γερολαίμος επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του, προφανώς οι άνθρωποι της Ανόρθωσης θα διαχειριστούν με άλλον τρόπο το θέμα του Λοβέρα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τους οπαδούς και φεύγει από κορυφαία ομάδα - "Με 4 εκατομμύρια υπογράφει Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags