Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Γιάννης Καραλής πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις αιχμές που άφησε ο Κώστας Καραπαπάς για την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να αποκτήσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού με unfair τροπο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Instagram:

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι…”Λαζαροι”!!! Μαααααλιστα…», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής και πρόθεσε: «Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των “αποκαλύψεων”, πάμε: α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος). β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να “χαλάσει” την παραμονή στην ΑΕΚ; γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για “μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ”, που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;».

Και καταλήγοντας ο Γιάννης Καραλής επισημαίνει: «Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια: Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και…σουλουπωθουν. Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ. Ο Μπακαμπού, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" επιθετικού στην Ολλανδία η ΑΕΚ - Μεγάλο αλάνι στο χορτάρι - Θυμίζει τον Πίτερ Οφορίκουε (BINTEO)