Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έφυγε ο Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ - Το... χρυσό συμβόλαιο στη Δανία και η παλιότερη ατάκα που δεν τηρήθηκε
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-06 23:36:00

Για αυτό έφυγε ο Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ - Το... χρυσό συμβόλαιο στη Δανία και η παλιότερη ατάκα που δεν τηρήθηκε

Sportdog Team
Για αυτό έφυγε ο Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ - Το... χρυσό συμβόλαιο στη Δανία και η παλιότερη ατάκα που δεν τηρήθηκε

Συζητείται ακόμη στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ και θα συμβαίνει καιρό, το θέμα της πώλησης του Ινγκι Ινγκασον στην Μίντιλαντ. 

ΠΑΟΚ: Συζητείται ακόμη στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ και θα συμβαίνει καιρό, το θέμα της πώλησης του Ινγκι Ινγκασον στην Μίντιλαντ. Μία από τις παραμέτρους είναι γιατί ο Ισλανδός αμυντικός επέλεξε να πάει στην δανέζικη ομάδα που δεν του προσφέρει το κάτι πολύ διαφορετικό στην καριέρα του.

Οι δύο βέβαιοι είναι οι εξής:

  • Η απόσταση από την πατρίδα του που δεν είναι μεγάλη και του επιτρέπει να μετακινείται με σχετική ευκολία για να δει την οικογένειά του. Γι’ αυτό τον λόγο προτίμησε τελικά την Μίντιλαντ αντί της Κράσνονταρ που επιβεβαιωμένα τον ήθελε και με παραπάνω χρήματα, καθώς χαίρει της εκτίμησης του Βλάνταν Ίβιτς.
  • Τα χρήματα, βέβαια, που θα πάρει ο Ινγκασον στην Μίντιλαντ είναι επίσης πάρα πολλά (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως) και είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγραφε η «tipsbladet»: «Απομένει να διευθετηθούν τα τυπικά με τη διοίκηση των «λύκων», ενώ ειδική αναφορά γίνεται στις απολαβές που θα απολαμβάνει ο Ισλανδός, καθώς όπως αναφέρουν στο δημοσίευμα ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη εισέπραττε περισσότερα από ένα εκατομμύριο κάτι που θα τον καταστήσει έναν από τους πιο... ακριβούς στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη». Ήταν, όμως, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η δανέζικη ομάδα δίνει πενταετές συμβόλαιο στον Ινγκασον, καθώς τον προορίζει για τον ρόλο που είχε ο Ερικ Σβιατσένκο, του καθοδηγητή της άμυνας και του ηγέτη μίας ομάδας κατά βάση νεανικής.
  • Ο τρίτος λόγος προκύπτει, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν δεν το πει ο ίδιος δημόσια, από δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν και δεν συνάδουν με τις κινήσεις του τώρα. Όταν είχαν προκύψει φήμες για ενδιαφέρον από ρωσική ομάδα τον περασμένο χειμώνα, είχε δηλώσει: «είναι συνηθισμένο το γεγονός να υπάρχουν τέτοιες φήμες, δεν με αφορά αυτό, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Πάντα έβαζε μπροστά την σχέση του με τον ΠΑΟΚ, τώρα, όμως, επέλεξε να αποχωρήσει και αυτό γεννά σκέψεις ότι μπορεί να τον οδήγησε στην απόφαση να φύγει και η προοπτική πρωταθλητισμού που δεν δημιουργεί ο τωρινός ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις και... ανατροπή με Ντόρσεϊ - Νέο ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags