Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν υπάρχει ενημέρωση στον κόσμο - Λαβωμένη ομάδα, πρέπει να ενισχυθεί"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-07 10:49:00

"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν υπάρχει ενημέρωση στον κόσμο - Λαβωμένη ομάδα, πρέπει να ενισχυθεί"

Sportdog Team
"Καρφιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Δεν υπάρχει ενημέρωση στον κόσμο - Λαβωμένη ομάδα, πρέπει να ενισχυθεί"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Κούλης Αποστολίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον έντονο προβληματισμό των φίλων της ομάδας, όσο αφορά την καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και την ανάγκη ενημέρωσης από τον Ιβάν Σαββίδη.

«Τα τελευταία 3-4 χρόνια δύο πράγματα δεν γίνονται στην ομάδα. Πρώτον δεν γίνονται οι ανάλογες κινήσεις των προηγούμενων ετών και έχει μια αγωνιστική πτώση. Δεύτερον, αν ο κόσμος ενημερώνεται συνεχώς για το που το πάει η ομάδα κάθε χρόνο θα ήταν καλύτερα από το να μένει σε ένα "νέφος" που δεν υπάρχει ενημέρωση τόσο για το αγωνιστικό πλάνο, όσο και για το business plan.

Όταν ο κόσμος γνωρίζει τον προγραμματισμό και τους στόχους της ομάδας τότε είναι δίπλα στην ομάδα και συμμετέχει στην προσπάθεια της ομάδας. Αυτό τα τελευταία χρόνια έχει λείψει. Πρέπει να γίνει μια ενημέρωση από τον κ. Σαββίδη. Λείπει στον κόσμο η ενημέρωση.

Πάντως τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια σημαντική βοήθεια επενδυτική και αναπτυξιακή και η ομάδα έφτασε να πάρει Κύπελλο και νταμπλ, και αυτό είναι έργο του Ιβάν Σαββίδη και του πιστώνεται 100%».

Για τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη: «Η ομάδα είναι "λαβωμένη" από πέρυσι, έφυγαν και παίκτες λόγω ηλικίας, και καλώς έγινε αυτό, η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά για να βελτιώσει την άσχημη περσινή εικόνα της. Δεν γίνεται να συνεχίσει από το σημείο που σταμάτησε τη σεζόν που μας πέρασε», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις και... ανατροπή με Ντόρσεϊ - Νέο ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags