Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: Συγκινητικό αντίο του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ με ατάκα για Σαββίδη - "Έδωσα ότι είχα..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-07 10:42:00

Συγκινητικό αντίο του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ με ατάκα για Σαββίδη - "Έδωσα ότι είχα..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικό αντίο του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ με ατάκα για Σαββίδη - "Έδωσα ότι είχα..." (ΦΩΤΟ)

Το δικό του αντίο μετά από 4,5 χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά έστειλε μέσω ανάρτησης ο Ισλανδός στόπερ όπου ευχαρίστησε τους πάντες στον οργανισμό.

Ίνγκι Ίνγκασον: Στην Μίντιλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισλανδός στόπερ, μετά από 4,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να αποχαιρετά την ομάδα και τον κόσμο μέσω ανάρτησης στα social media ευχαριστώντας τους πάντες στον οργανισμό και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ήρθε η ώρα μου να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια… Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί αξέχαστες στιγμές.

δωσα απολύτως ό,τι είχα μέσα μου για αυτούς τους ανθρώπους γιατί έκαναν το ίδιο για μένα.

Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων.

Στους συμπαίκτες μου που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου.

Οι προπονητές, το προσωπικό και όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι αυτού του καταπληκτικού συλλόγου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα και την οικογένειά μου!

Και τελευταίο αλλά πιο σημαντικό… Σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί για μένα στις καλές και τις κακές στιγμές, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την απίστευτη στήριξη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι απίστευτα περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα, έπαιξα για το λογότυπο στο στήθος μου και φοράω το νούμερο 4 στην πλάτη μου. Ελπίζω να σας εκπροσώπησα όλους με τον καλύτερο τρόπο γιατί έδωσα τα πάντα για να σας κάνω περήφανους.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

Μια φορά ΠΑΟΚ Πάντα ΠΑΟΚ», αναφέρει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι για Σλούκα με σκόρερ από Ευρώπη - "Όχι" για Καλάθη, έκπληξη με αντι-Μίροτιτς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sverrir Ingi Ingason (@ingason15)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags