Facebook Pixel Ελλάδα: Πολύ σημαντική εξέλιξη για Έλληνα διεθνή - Τοπ ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση - Τρελά λεφτά για να τον αγοράσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-09 22:08:00

Πολύ σημαντική εξέλιξη για Έλληνα διεθνή - Τοπ ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση - Τρελά λεφτά για να τον αγοράσει

Sportdog Team
Πολύ σημαντική εξέλιξη για Έλληνα διεθνή - Τοπ ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση - Τρελά λεφτά για να τον αγοράσει

Έτοιμος για... άλμα στην καριέρα του φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει ο Έλληνας στόπερ μιας και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πολύ γνωστή ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τεράστιο ποσό στη Στουτγκάρδη για να τον αποκτήσει.

Γιουβέντους: Εντυπωσιακή ήταν η σεζόν που έκανε ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, κάνοντας αρκετές ομάδες της Ευρώπης να τον έχουν στο στόχαστρό τους, όμως σύμφωνα με το Calciomercato οι Μπιανκονέρι να είναι αυτοί που φαίνονται έτοιμοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον αποκτήσουν.

"Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι 25 ετών και η τιμή πώλησής του δεν είναι απαγορευτική. Μάλιστα για να τον αρπάξει η Γιουβέντους από την Στουτγκάρδη, ίσως αρκεί ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομύρια ευρώ.

Με ύψος 192 εκατοστά, είναι αρκετά γρήγορος και πολύ δυνατός. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι και στο μαρκάρισμα, μπορεί να βγάζει τη μπάλα από την άμυνα, μία ικανότητα που μπορεί να την αναπτύξει ακόμη περισσότερο με τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Μπορεί να θυμίζει τον Μανωλά, αν και τα είδωλά του είναι οι Δέλλας και Μαλντίνι. Έχοντας μετακομίσει στην Άρσεναλ σε νεαρή ηλικία, πάλεψε να εδραιωθεί στην Αγγλία πριν μετακινηθεί στην Στουτγκάρδη και παίξει σε υψηλό επίπεδο", αναφέρει το Μέσο για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης - Έρχεται απάντηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags