Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα - Ροναλντίνιο: "Ο Ροναλντίνιο ξεχώρισε τον Πινέδα από την πρώτη προπόνηση" - "Βάλε το παιδί να παίζει δίπλα μου"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-10 10:56:00

"Ο Ροναλντίνιο ξεχώρισε τον Πινέδα από την πρώτη προπόνηση" - "Βάλε το παιδί να παίζει δίπλα μου"!

Sportdog Team

Μια τρομερή ιστορία για την... γνωριμία Ροναλντίνιο-Πινέδα αποκάλυψε ο πρώην προπονητής της Κερετάρο

Ο Αρτούρο Βιλανουέβα μίλησε σε εκπομπή του δημοσιογράφου, Τόνο Βάλντες στο Youtube και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στην Κερετάρο τη σεζόν 2014-15, αποκαλύπτοντας ότι όταν ο "Ρόνι" ξεκίνησε προπονήσεις στην ομάδα, ξεχώρισε αμέσως το ταλέντο του Ορμπελίν Πινέδα, που τότε ήταν 17 ετών.

«Στην πρώτη προπόνηση που ο Ροναλντίνιο είδε τον Ορμπελίν, το θυμάμαι ξεκάθαρα, ο Ορμπελίν ηταν 17 ετών και ο Ρόνι με πλησίασε και μου είπε: 'Φίλε, το παιδί πρέπει να παίξει. Να βάζεις το παιδί πάντα δίπλα μου. Θα τρέχει, εγώ θα τον κάνω να παίζει και θα τον κάνω να εξελιχθεί'. Και έτσι έγινε», ανέφερε ο Βιλανουέβα.

Και απ' ότι αποδείχτηκε, ο "Ρόνι" είχε δίκιο, καθώς η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή για τον Πινέδα. Με 5 εκατομμύρια πήγε στην Τσίβας, στη συνέχεια με 10 στην Κρουζ Αζούλ, ενώ πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, η οποία έδωσε ποσό-ρεκόρ 6,5 εκατ. ευρώ, για τα ελληνικά δεδομένα, αποκτώντας τον από την Θέλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πισάρο και έναν ακόμα... Πινέδα ο Μελισσανίδης - Χαϊδεύει την μπάλα, μεταγραφές 40 εκατ. - Κόλαση η νέα ΑΕΚ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags