Ο Άρης κάνει μεταγραφές, αλλά ταυτόχρονα περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για δύο εσωτερικά ζητήματα μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτά αφορούν στον Αντρέι Γκρέι που δεν αποδίδει σύμφωνα με το συμβόλαιό του και στον Λουίς Πάλμα που δείχνει να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του.

«Θα πρέπει να λυθούν δύο εσωτερικά ζητήματα. Το ένα είναι του Γκρέι που δεν προσφέρει και έχει τεράστιο συμβόλαιο. Ακόμη και ο Λάζαρος που έπαιξε στο τελευταίο φιλικό ως φορ κατά συνθήκη, είχε καλύτερη παρουσία από τον Γκρέι.

 

Το άλλο είναι του Πάλμα, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει λίγο το μυαλό του από την μεταγραφολογία και έχει κάποιες εξάρσεις ατομισμού. Είναι ξεκάθαρο πως αυτή τη στιγμή παίζει για τους αριθμούς και τον εαυτό του. Πρέπει κάποιος να του πει πως θα πρέπει να παίζει για την ομάδα, γιατί ο Άρης τον έχει ανάγκη και χρειάζεται την ποιότητά του. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά όχι με την προσέγγιση που έχει τις τελευταίες μέρες», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" στην ΑΕΚ για Πάλμα - Ομάδα από ζόρικη λίγκα μπήκε στο κόλπο - Τι θα κάνει ο Καρυπίδης