Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι... μνηστήρες για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - Ευρωπαϊκή ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-11 21:52:00

Συνεχίζονται οι... μνηστήρες για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - Ευρωπαϊκή ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση

Sportdog Team
Συνεχίζονται οι... μνηστήρες για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - Ευρωπαϊκή ομάδα έτοιμη να κάνει πρόταση

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να αναζητούν τους παίκτες που θα τους ανεβάσουν το επίπεδο τη νέα αγωνιστική χρονιά, όμως πολλές φαίνεται ότι θα είναι και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το Λιμάνι.

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Δανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να είναι κανονικά στην προετοιμασία, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Μάλιστα αρκετοί είναι οι σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, ενώ στο Βέλγιο την Τρίτη (11/7) γράφτηκε πως η Μπριζ όχι μόνο θέλει να τον αγοράσει, αλλά είναι ήδη σε συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους για να τον αποκτήσει.

«Η Κλαμπ Μπριζ διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για οριστική μεταγραφή. Ο 28χρονος επιθετικός μέσος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ζινκερνάγκελ μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα στο Βέλγιο για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "10αρι που θα... απογειώσει ο Αλμέιδα - Τεχνίτης και ασταθής" - "Στόπερ με Μουντιάλ, βασικός στη La Liga"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags