Facebook Pixel Άρης: "Τελειωμένη" η μεταγραφή Μπράμπετς στον ΠΑΟ - Ο Καρυπίδης έκλεισε αντικαταστάτη - Μεγάλη επιστροφή στον Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-11 20:56:00

"Τελειωμένη" η μεταγραφή Μπράμπετς στον ΠΑΟ - Ο Καρυπίδης έκλεισε αντικαταστάτη - Μεγάλη επιστροφή στον Άρη!

Sportdog Team
"Τελειωμένη" η μεταγραφή Μπράμπετς στον ΠΑΟ - Ο Καρυπίδης έκλεισε αντικαταστάτη - Μεγάλη επιστροφή στον Άρη!

Εκτός από τις εξελίξεις με το μέλλον του Τσέχου στόπερ, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους Κίτρινους είναι από το απόγευμα της Τρίτης (11/7) στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Άρης: Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του 25χρονου Καμερουνέζου χαφ, Ζαν Ζουλ είναι οι Κίτρινοι, μιας και όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής είναι από το απόγευμα της Τρίτης (11/7) στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και ανακοινωθεί.

Παράλληλα φαίνεται πως θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο θέμα Μπράμπετς και στην πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα όλα δείχνουν ότι ο Τσέχος είναι θέμα χρόνου να γίνει παίκτης των Πρασίνων, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να είναι έτοιμοι να φέρουν τον αντικαταστάτη του.

Όπως έγινε γνωστό αυτός δεν είναι άλλος από τον Λίντσεϊ Ρόουζ, με τον Γάλλο να είναι στους Κίτρινους από το 2019 μέχρι το 2021, ενώ από τότε αγωνίζεται στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Λέγκια Βαρσοβίας, μεταγραφή που ο Άρης θέλει να κάνει άμεσα γιατί ο χρόνος πιέζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού - "Βέτο" από Αταμάν - Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags