Ραχμάν Μπάμπα: Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ έκανε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής που εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ μίλησε για τους στόχους του και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, είναι ωραίο που βλέπω  ξανά γνώριμα πρόσωπα και παλιοππύς συμπαίκτες. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ» .

-Επέστρεψες ξανά μετά από δύο χρόνια, τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;

«Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν. Αν και είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ».

-Μίλησες με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες σου πριν πάρεις την τελική απόφαση επιστροφής;

«Βασικά, για την τελική απόφασή μου δεν μίλησα με κανέναν, αλλά κατά διαστήματα έχω έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες και μερικές φορές όταν τους παρακολουθώ στέλνω μηνύματα για να τους ευχηθώ»

-Αυτή την φορά θα βρεις έναν άλλο προπονητή. Τι ξέρεις γι’ αυτό και τον τρόπο παιχνιδιού του;

«Γενικά από αυτά που έχω δει στην τηλεόραση νομίζω ότι του αρέσει να έχει την μπάλα κιαι θέλει να πιέζει, το οποίο είναι κάτι που μ’ αρέσει πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι όταν ήμουν εδώ πριν δύο χρόνια. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο να έχουμε τον Λουτσέσκου για προπονητή».

-Εμεινες μόνο για έξι μήνες στην ομάδα στην πρώτη θητεία σου, αλλά έζησες πολλά, κόβιντ,κ κλειστά γήπεδα, αλλα κατέκτησες ένα Κύπελλο. Τι θέλεις και τι περιμένεις για τα επόμενα τρία χρόνια, τι σου έλειψε από τους προηγούμενους έξι μήνες;

«Πρώτα απ’ όλα μου έλειψαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που θέλω να ζήσω και να απολαύσω. Όταν ήταν ο ΠΑΟΚ στο Europa League είχαν δει κάποια ματς εναντίον της Σάλκε και ήταν ωραίο να βλέπει κανείς τους οπαδούς. Οπότε, ναι, θέλω να βλέπω τα γήπεδα γεμάτα οπαδούς. Ναι, κέρδισα το Κύπελλο, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο», είπε ο Ραχμάν Μπάμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού - "Βέτο" από Αταμάν - Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)