"Μπάχαλο" επικρατεί με τον Γιακούμπ Μπράμπετς και την πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Άρης διέψευσε εκ νέου μέσω διαρροής του, ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του στους Πράσινους.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκαθαρίζουν και πάλι ότι οριστικά ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν παραχωρείται, τονίζοντας: "Το θέμα έχει κλείσει για εμάς, πάμε παρακάτω".

 

Παράλληλα και ο ίδιος ο Μπράμπετς και συγκεκριμένα άνθρωποι από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ο παίκτης μπήκε σε διαδικασία πίεσης, όπως γράφτηκε σε διάφορα ρεπορτάζ, προκειμένου να αποχωρήσει, όντας απόλυτα ικανοποιημένος στους Κίτρινους.

Θυμίζουμε ότι ο πρωί υπήρξε η πρώτη αντίδραση του Άρη στην πρόταση περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού για τον Μπράμπετς, με το περιβάλλον του Θοδωρή Καρυπίδη να τονίζει ότι δεν πωλείται, καθώς ενέχει μεγάλο ρίσκο κι ενώ απομένουν 15 ημέρες μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα των Θεσσαλονικιών στο Conference League.

"Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί", ανέφεραν χαρακτηριστικά, άτομα από το στενό περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, αλλά και κύκλοι της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal εκατομμυρίου από Καρυπίδη με ισπανική ομάδα για τον "εκλεκτό" επιθετικό - Γιατί "τσινάει" ο παίκτης! (Vid)