Facebook Pixel Super League: Ρίχνουν χρήμα ΑΕΚ-ΠΑΟ, "μαζεύει" τα έξοδα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα ο... Μαρσέλο - Διαφωνίες στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-13 16:10:00

Ρίχνουν χρήμα ΑΕΚ-ΠΑΟ, "μαζεύει" τα έξοδα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα ο... Μαρσέλο - Διαφωνίες στον ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Ρίχνουν χρήμα ΑΕΚ-ΠΑΟ, "μαζεύει" τα έξοδα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα ο... Μαρσέλο - Διαφωνίες στον ΠΑΟΚ!

Οι... 300 παίκτες του Λουτσέσκου και η νέα πολιτική στο Λιμάνι. Η μεγάλη αλλαγή στο μεταγραφικό παζάρι των ελληνικών ομάδων, ποιοι δίνουν τα περισσότερα χρήματα στην αγορά και ο στόπερ που "έκοψε" τον Γενάρη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά επέστρεψε στην πράσινη λίστα.

BIG 4/MΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι - μέχρι μέσα Ιουλίου - είναι ιδιαίτερο, διαφορετικό από τα προηγούμενα αφού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μέχρι τώρα δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν και ρίχνουν περισσότερο χρήμα στο παζάρι από ό,τι ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάπου "πληρώνει" και την λάθος πολιτική των προηγούμενων χρόνων όταν ανέβασε τον πήχη σε μισθούς συμβολαίων προσπαθώντας τώρα να το μαζέψει. Έτσι, λοιπόν, πάει σαφέστατα με πιο συντηρητική λογική, δίνοντας πλέον πολύ μεγάλη προσοχή στα έξοδα ενώ κινείται στον αστερισμό του ήρεμου και πλαναρισμένου Κορδόν, ο οποίος όντως έχει το γενικό κουμάντο. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ και κόντρα στην εντύπωση που έχει δημιουργηθεί και χρήμα διαθέτει (ειδικά για συμβόλαια) και διάθεση υπάρχει για μεταγραφές αλλά μεταξύ τους δεν μπορούν να συμφωνήσουν κάτι που δημιουργεί και εντάσεις. Για παράδειγμα, ο Λουτσέσκου κουράστηκε από τον Απρίλιο να βλέπει/σκανάρει (καμία ... 300αριά) παίκτες και να μην γίνεται τίποτα...Δεν ξέρω βέβαια συνολικά με τις Μπιγκφοράτες πως θα καταλήξει το πράγμα, άλλωστε έχουμε ευρωπαϊκά προκριματικά κι ακόμη δυο μήνες μπροστά μας. Και μην ξεχνάμε πως παραδοσιακά τον Αύγουστο μαζί με τους... κολιούς παρουσιάζονται και οι μεγάλες ευκαιρίες με παίκτες που βγαίνουν στην αγορά και τους έμπειρους τεχνικούς διευθυντές να τις περιμένουν...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: σε αγορές όπως η Ισπανία (και όχι μόνο), από όπου μόνο πέρσι έφερε Χάμες/Μαρτσέλο/Βρσάλικο, έχει βγάλει το όνομα του κλαμπ που σπρώχνει πολύ χρήμα σε συμβόλαια. Κι αυτό του δημιουργεί πρόβλημα αυτή την στιγμή, που άλλαξε πολιτική, γιατί δεν έρχεται στους "ερυθρόλευκους" κάποιος καλός παίκτης αν δεν πληρωθεί με... υπεραξίες. Για παράδειγμα, ο βασικός σεντερ φορ για να έρθει στον Ολυμπιακό θέλει να πάρει τις αποδοχές του Ελ Αραμπί (2.100.000) και κάτι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός όμως, δεν δίνει τέτοιο συμβόλαιο σήμερα ( ...αύριο δεν ξέρω)...

TΣΙΝΤΟΖΙ ABAZIEM: ο 26χρονος Νιγηριανός στόπερ παραμένει στο μεταγραφικό κάδρο του Παναθηναϊκού την τελευταία εβδομάδα. Κατά άλλους οι " πράσινοι" τον έχουν σταντ μπάι μήπως βρούν κάτι καλύτερο, κατά άλλους υπάρχουν ακόμη ανοικτές λεπτομέρειες με την Μποαβίστα. Η στήλη πάντως... έψαξε τον Αβαζίεμ και βρήκε πως έχει παρελθόν με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Γενάρη οι "πράσινοι" έψαχναν κάποια στιγμή για ... τρίτο στόπερ κι ασχολήθηκαν με τον Αβαζίεμ. Τότε όμως, δεν είχε περάσει λόγω Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ήταν αρκετά επιφυλακτικός και προφανώς άφησαν την υπόθεσή του για... καλοκαίρι, όταν και θα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση "ψαξίματος" .Και όντως ο Αβαζίεμ έιναι στην λίστα με τους στόπερ που κοιτάει ο Παναθηναϊκός από τον Μάιο κι ενώ τον έχει προκρίνει το τμήμα σκάουτινγκ. Είναι καλός, δυνατός αμυντικός αλλά άτσαλος στο μπιλντ απ ενώ όσοι τον γνωρίζουν αλλά γνωρίζουν και το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναικού με Γιονάνοβιτς, λένε πως ο Αβαζίεμ δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί ως βασικός. Αυτός πάντως που τον ξέρει καλά είναι ο Νταμπράουσκας, που τον είχε προπονητή στην Χαιντουκ..

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία - Καμπανάκι και για Πασχαλάκη - Πρόταση από Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags