Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουίλιαν: Υπογράφει Γουίλιαν ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό - "Tεχνίτης εξτρέμ - Ελλάδα με κίνητρο - Χρυσάφι από Κατάρ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 10:30:00

Φέρνει Γουίλιαν ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - "Tεχνίτης εξτρέμ - Ελλάδα με κίνητρο - Χρυσάφι από Κατάρ"!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ο Βραζιλιάνος παικταράς δεν θέλει να γίνει Μαρσέλο! Φούντωσαν στην Αγγλία οι φήμες πως υπογράφει στη Νότιγχαμ για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Μπορεί να προσφέρει στους Πειραιώτες και οι σπουδαίοι ανταγωνιστές που διεκδικούν την υπογραφή του.

Ολυμπιακός - Γουίλιαν: Ένα παράξενο δημοσίευμα υπήρξε στην Αγγλία για το μέλλον τού πεπειραμένου διεθνή Βραζιλιάνου εξτρέμ, καθώς σύμφωνα με την Evening Standard ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, επικοινώνησε μαζί του.

"Στον Γουίλιαν έχουν προταθεί καλύτεροι όροι συμβολαίου από τη Φόρεστ, που περιλαμβάνουν την ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του στον, Ολυμπιακό, που είναι συνεργαζόμενος σύλλογος", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει ακριβώς αν τελικά τον θέλει η Νότιγχαμ, ο Ολυμπιακός ή σε κάθε περίπτωση για ποια σεζόν τον θέλει η μια ομάδα και για ποια η άλλη.

O 35χρονος άσος είναι χωρίς ομάδα εδώ και λίγο καιρό, καθώς δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωση της Φούλαμ, και τώρα ψάχνει για τη νέα ομάδα στην καριέρα του. Παρά την ηλικία του υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από την Αλ Αχλί, ενώ δεδομένα πολλές ομάδες στην Αγγλία θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ύψους 3 εκατ. ευρώ (το 2018, σε ηλικία 30 ετών, ήταν στα 50 εκατ. ευρώ!), με θητεία μεταξύ άλλων σε Τσέλσι και Άρσεναλ, ενώ έχει και 70 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

"Τεχνίτης αλλά τι να τον κάνει η Νότιγχαμ; - Τη διαφορά θα έκανε και ο Μαρσέλο - Τα τριπλάσια χρήματα στην Αραβία" 

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να σχολιάσει την είδηση.

"Στη Φούλαμ στάθηκε, πήγε καλά, είχε κάποια θεματάκια τραυματισμών, αλλά είναι και 35 ετών", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: "Είναι εξτρέμ, καθαρό εξτρέμ μάλιστα, και τίποτα λιγότερο. Τεχνίτης είναι, αλλά στα 35 δεν βγάζει και μάτια. Χρήσιμος πάντως, αλλά στη Νότιγχαμ τι να τον κάνουν;".

Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αν έρθει στην Ελλάδα μέσω της Νότιγχαμ φέτος;

"Στην Ελλάδα και ο Μαρσέλο θα έκανε τη διαφορά, αλλά δεν είδαμε να συμβαίνει τελικά αυτό. Σε αυτή την κατηγορία των αθλητών είναι πολύ σημαντικό το κίνητρο. Αλλά δε νομίζω ότι και ο ίδιος θα ήθελε να έρθει, υπάρχει στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία για να πάρει τριπλάσια λεφτά. Γιατί να έρθει εδώ;"

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία - Καμπανάκι και για Πασχαλάκη - Πρόταση από Ch. League!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags