Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μαρτίνεθ στο Λιμάνι - "Γκάζια σε Φορτούνη, κοπανούσε τον πάγκο - Φεύγει ξένος άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 18:08:00

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μαρτίνεθ στο Λιμάνι - "Γκάζια σε Φορτούνη, κοπανούσε τον πάγκο - Φεύγει ξένος άσος!

του Παναγιώτη Νικολάου

Γιατί έκανε αλλαγή στο ημίχρονο τον αρχηγό και το νέο σύστημα. Σημαντικά συμπεράσματα βγαίνουν από το φιλικό των Πειραιωτών με την Νόρτζελαντ, όπου ο Ισπανός κόουτς έδειξε τι ζητάει από τους παίκτες του, έκανε τα παράπονά του για τον Φορτούνη και παράλληλα... ζήτησε μεταγραφές.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με τη Νόρτζελαντ, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Σβατς της Αυστρίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες έδειξαν πως ακόμα θέλουν δουλειά και προφανώς μεταγραφές, ωστόσο δεδομένα υπάρχει χρόνος, αφού το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Ευρώπη είναι προγραμματισμένο σε περίπου έναν μήνα.

Στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να μην υπήρχαν νέα πρόσωπα στην 11αδα, είχαμε όμως τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο. Ο Ισπανός προπονητής είναι ακόμα… φρέσκος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να καταλάβουμε τόσο αυτά ζητάει πριν το παιχνίδι όσο και αυτά που θέλει να αλλάξει την ώρα του ματς. Αν κρίνουμε μάλιστα από τις αντιδράσεις του στο ματς με τους Δανούς, σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν διστάζει να φωνάζει και να δείξει φανερά την διαφωνία του ή την δυσφορία του για κάτι που δεν του αρέσει.

Κόντρα στην Νόρτζελαντ λοιπόν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε τις φωνές στους παίκτες του πολλές φορές και χτυπιόταν κυριολεκτικά (κοπανούσε τον πάγκο!) για τα εύκολα λάθη που έκαναν στις μεταβιβάσεις και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα του Κώστα Φορτούνη, τον οποίο έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ νωρίτερα σε λάθη που έκανε του ζητούσε να είναι πιο ψύχραιμος.

Βέβαια, η πρώτη μεγάλη αλλαγή που έδειξε ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ ήταν στην πίεση ψηλά, καθώς ο κόουτς συνεχώς ζητούσε από όλους να πιέζουν τα αντίπαλα στόπερ και να κυνηγούν τις χαμένες μπαλιές, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε για αρκετή ώρα το 4-4-2, με τους Μασούρα – Ελ Αραμπί. Αυτή τη στιγμή άλλωστε δεν έχει άλλον επιθετικό και ίσως για αυτό, όπως σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, ο Αντόνιο Κορδόν προσπαθεί να κλείσει δύο φορ.

Για τους Πειραιώτες δεν έκανε τη διαφορά κάποιο πρόσωπο, με εξαίρεση τον Ελ Αραμπί που σκόραρε ξανά, ενώ το γεγονός πως ο Φιλίπ Ζινκερνάνγκελ έμεινε εκτός αποστολής, πιθανότατα να δείχνει και την απόφασή του ίδιου του παίκτη να φύγει με κανονική μεταγραφή.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοπεράρα ο πιτσιρικάς που θέλει ο Μπαρτζώκας - "Ο teamplayer του Σπανούλη" - Έπαιξε μπάσκετ πριν 4 χρόνια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags