Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντούσαν Τάντιτς: "Μεγάλο μπαμ για τον Ολυμπιακό ο Τάντιτς - Κόσμημα για την Ελλάδα, ταιριάζει με Ελ Αραμπί"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 14:30:00

"Μεγάλο μπαμ για τον Ολυμπιακό ο Τάντιτς - Κόσμημα για την Ελλάδα, ταιριάζει με Ελ Αραμπί"! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Κτενά
"Μεγάλο μπαμ για τον Ολυμπιακό ο Τάντιτς - Κόσμημα για την Ελλάδα, ταιριάζει με Ελ Αραμπί"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ και στο Λιμάνι τον κοιτάζουν. Αν και στα 34 του χρόνια μπορεί να δώσει τρομερή ποιότητα στους Πειραιώτες και να πάρει εύκολα φανέλα βασικού. Σε ποια θέση αγωνίζεται και γιατί θα έλυνε και το πρόβλημα του φορ...
 

Ολυμπιακός - Ντούσαν Τάντιτς: Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε το όνομα του διεθνή Σέρβου εξτρέμ στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου που δεδομένα θα κάνει τη διαφορά αν έρθει στην Ελλάδα.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει στα 6+ εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι είναι 35 ετών, ενώ μόλις χθες έμεινε ελεύθερος. Ο 34χρονος Σέρβος super star ήταν ένας από τους ηγέτες του Αίαντα τα τελευταία χρόνια, όντας και ο αρχηγός της ομάδας. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες η σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου είχαν χαλάσει για τα καλά, με αποτέλεσμα να λύσει το συμβόλαιο του με την ολλανδική ομάδα.

Ο Τάντιτς σκόραρε 105 γκολ σε συνολικά 241 παιχνίδια με τη φανέλα του Άγιαξ, ενώ μοίρασε και 112 ασίστ

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με την άποψή του.

"Ηγέτης του Άγιαξ - Μεγάλες παραστάσεις και διεθνής - Για αυτό παίζει στη θέση 10 και 2ος επιθετικός"

"Ο ηγέτης του Άγιαξ τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστής σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τού συλλόγου καθώς έχει πάρει πρωταθλήματα, Κύπελλα και μάλιστα ως αρχηγός. Παίκτης με πολύ μεγάλες παραστάσεις, διεθνής, έχει παίξει και στην Πρεμιερ Λιγκ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Στα πρώτα του βήματα έπαιζε εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μετατοπιστεί στη θέση 10 και πέρσι ήταν και δεύτερος φορ. Πλέον χάνει σε έκρηξη και είναι, πια, πιο ηγέτης, κυρίως για μεταβίβαση της μπάλας κ.λπ.".

"Κόσμημα στην Ελλάδα - Ταιριάζει με Ελ Αραμπί και Μπακαμπού"

Προφανώς στην Ελλάδα θα έρθει για βασικός;

"Βασικός, ναι, και θα είναι μπαμ αν έρθει. Θα είναι κόσμημα αν έρθει στην Ελλάδα - Εδώ ο Βαλμπουενά είχε έρθει σε χειρότερη κατάσταση  από αυτή του Τάντιτς και απέδωσε τόσο καλά".

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα τού Ολυμπιακού;

"Θα ταίριαζε και με φορ τύπου Αραμπί, για να τον ταΐζει, αλλά και με έναν πιο περιφερειακό επιθετικό, ώστε να έχει ο Τάντιτς έναν πιο ενεργό ρόλο στο σκοράρισμα. Με τον Μπακαμπού θα ταίριαζε, για παράδειγμα. Θα κινηθεί και για φορ ο Ολυμπιακός, δεν θα πάρει τον Τάντιτς ως σέντερ φορ. Μπορεί και εξτρέμ και, μάλιστα, με τρομερή τεχνική κατάρτιση".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μαρτίνεθ στο Λιμάνι - "Γκάζια σε Φορτούνη, κοπανούσε τον πάγκο - Φεύγει ξένος άσος!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags