ΑΕΚ: Φρένο στην πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου για λογαριασμό της Ένωσης βάζει δημοσίευμα της Record, μιας και λίγες ώρες μετά τα ρεπορτάζ ης O Jogo και της A Bola, τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από τους νταμπλούχους, για να πάρει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως αναφέρει το Μέσο στην Πορτογαλία ο πρώην άσος των Πρασίνων δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, διότι έχει ως πρωταρχικό του στόχο να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με το πιθανότερο σενάριο πάντως να είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ.

«Το μέλλον του Σωτήρη δεν πρέπει να περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ, μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Στα 21 του, ο μέσος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα που βάζει... φρένο στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!