Άρης: Ενδεχομένως να μην έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση, ίσως πάλι πράγματι να πιστεύει ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία έστω από τη θέση του δεύτερου (ιεραρχικά) φορ, το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Αντρέ Γκρέι εμφανίζεται απρόθυμος σε κάθε συζήτηση για πρόωρη λύση του συμβολαίου του κι αυτή η στάση βάζει φρένο σε κάθε προοπτική προσθήκης κι άλλου επιθετικού εκτός του Λορέν Μορόν.

Από την ημέρα ολοκλήρωσης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Αντρε Γκρέι δεν έχει προβεί στην παραμικρή επίσημη τοποθέτησή του για το μέλλον του στους «κίτρινους». Στο ίδιο διάστημα, στον Αρη ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι λόγω του καλού ονόματος του Τζαμαϊκανού στα αγγλικά Πρωταθλήματα και ειδικά στην Championship σίγουρα θα προέκυπτε αξιόλογο ενδιαφέρον και κατ’ επέκταση η συνθήκη για πρόωρη λύση του συμβολαίου του. 

Μέχρι στιγμής όμως, ο Αρης δεν έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση ενώ μέσα από τις συζητήσεις που έκανε με την εταιρία εκπροσώπησης του 31χρονου επιθετικού, κάθε άλλο παρά διαπίστωσε την ύπαρξη σοβαρού ενδιαφέροντος. Βέβαια η περίοδος δραστηριοποίησης των αγγλικών ομάδων είναι αυτή που διανύουμε καθώς τον Ιούνιο η πλειοψηφία αυτών είναι ανενεργές.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε ο Αντρε Γκρέι επιμένει στην άποψη παροχής μιας δεύτερης ευκαιρίας (παρότι γνωρίζει ότι βάσει αγωνιστικού πλάνου θα είναι ο δεύτερος φορ) κι αυτό τον οδηγεί στην απόρριψη προτάσεων, είτε δεν εισέπραξε προσφορές οι οποίες είναι αντίστοιχες των αγωνιστικών φιλοδοξιών του αλλά και των οικονομικών απαιτήσεών του. Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο παραμονής του συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες και παράλληλα «φρενάρει» την απόκτηση ενός ακόμη φορ, πλην του Λορέν Μορόν. 

Βέβαια και σ’ αυτό ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν παρουσίασε ιδιαίτερη επιτυχία υπό την έννοια ότι ενώ θεωρούταν «κλεισμένη» η περίπτωση του Ματέι Βίντρα ο Τσέχος επιθετικός παραμένει στη Βικτόρια Πλζεν. Η δε περίπτωση επιθετικού ο οποίος διακρίθηκε στο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας (A League) αποδείχθηκε δυσκολότερη στην πράξη, απ’ ότι στη θεωρία. Εν τέλει, στην παρούσα στιγμή δεν διαφαίνεται περίπτωση αποχώρησης του Αντρε Γκρέι, εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αλλαγή δεδομένων στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "χαλάστρα" Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές... από Ελλάδα - Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!