Facebook Pixel Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Έτοιμος για την... αναγέννηση ο Βέρμπιτς - Τα αλλάζει όλα φέτος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-17 11:14:00

Έτοιμος για την... αναγέννηση ο Βέρμπιτς - Τα αλλάζει όλα φέτος!

Sportdog Team
Έτοιμος για την... αναγέννηση ο Βέρμπιτς - Τα αλλάζει όλα φέτος!

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό και το... restart που επιχειρεί ο ίδιος με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Μετά από την πρώτη του σεζόν στους Πράσινους όπου κινήθηκε σε πολύ χαμηλότερα στάνταρ απ' όσο περίμεναν άπαντες, ο Σλοβένος εξτρέμ μιλάει για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στον Παναθηναϊκό και την αυτοκριτική που έχει ήδη κάνει.

“Ήθελα να ξεκινήσω την καλοκαιρινή προετοιμασία με καθαρό το κεφάλι. Πρώτα απ' όλα να το κάνω όλο αυτό μόνος μου, να κάνω την αυτοκριτική μου.

 

Πρέπει πάντα να βλέπεις πρώτα τα δικά σου λάθη κι όχι τι κάνουν οι άλλοι. Όταν βρίσκεις τον ρυθμό μέσα απ' τα παιχνίδια, όταν... αναπνέεις μέσα από τα ματς είναι διαφορετικό. Θέλω πραγματικά να είμαι αυτός που πρέπει να είμαι και να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη”, δήλωσε ο Βέρμπιτς στη “Sportday” μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1-1) όπου άνοιξε ο ίδιος το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Όσο για την εικόνα του αγώνα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ελέω του καύσωνα:

“Οι συνθήκες ήταν απόλυτα εξαντλητικές και για τις δύο ομάδες. Μετά από τρία σπριντ ένιωθες ήδ πολύ πιο κουρασμένος απ' ό,τι θα αισθανόσουν σε φυσιολογικές συνθήκες.

Δεν είναι δικαιολογία αυτό βεβαίως. Και η άλλη ομάδα στις ίδιες συνθήκες έπαιζε. Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα πολύ δυνατό τεστ με τη Ράγιο Βαγεκάνο και θέλουμε να κάνουμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι πριν τα ματς με την Ντνίπρο”.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "2.08μ. με τρομερό σουτ από τα 8 μέτρα, ιδανικός για ΠΑΟ και Ολυμπιακό" - Ο NBAer που ζήτησε ο Αταμάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags