Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δώνης για ΠΑΟΚ - Σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, έρχεται… τζάμπα στην Τούμπα - Ιδανικός για Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-16 14:45:00

Δώνης για ΠΑΟΚ - Σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, έρχεται… τζάμπα στην Τούμπα - Ιδανικός για Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δώνης για ΠΑΟΚ - Σούπερ σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, έρχεται… τζάμπα στην Τούμπα - Ιδανικός για Λουτσέσκου!

Η ευκαιρία για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και το ελληνικό στοιχείο που θέλει να ενισχύσει ο Δικέφαλος. Πρόκειται για μία ποιοτική λύση, που γεμίζει το ρόστερ και αξίζει το ρίσκο...

ΠΑΟΚ: Γκρίνια υπάρχει στον Δικέφαλο για το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει ακόμα οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, αν και είναι σαφές ότι η έλευση του Εκόνγκ, του Κεντζιόρα, του Σαμάτα και του Μπάμπα Ραχμάν έχει ρίξει λίγο τους τόνους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν μείνει πίσω στο θέμα τής ενίσχυσής τους, αν και η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι τα επόμενα 24ωρα μετά το θέμα του επιθετικού, θα κλείσει και αυτό του χαφ.

Για τη συγκεκριμένη θέση δεν έχει προκύψει, ακόμα, κάποια σχετική ενημέρωση, καθώς ναι μεν υπάρχει στο κάδρο ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, αλλά φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μακριά τόσο με την ομάδα όσο και με τον ίδιο τον παίκτη στο οικονομικό σκέλος.

Υπάρχει, όμως, μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη που θέλει τους ανθρώπους του Δικέφαλου να μην έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Τάσου Δώνη, που και το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει και, μάλιστα, έντονα την ομάδα. Παρενθετικά να πούμε εδώ ότι το κλαμπ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Μεγαλόνησο, για αυτό και κατά καιρούς έχουν απασχολήσει από τους Όνι Βλαακάρι και Λοϊζο Λοΐζου, μέχρι τον Κοκόριν ή, τώρα, τον Δώνη.

Ο γιος του Γιώργου Δώνη, που αγωνίζεται, κυρίως, ως εξτρέμ, είχε μια αξιοπρεπή παρουσία πέρσι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ως δανεικός από τη Ρεμς, με 18 εμφανίσεις, 5 γκολ και 2 ασίστ. Είχε κάποια θέματα τραυματισμών, για αυτό δεν έπαιξε πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση έδειξε ότι μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά.

Ο Έλληνας άσος έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεμς για να μείνει ελεύθερος και, σύμφωνα με τους Κύπριους, θα υπογράψει άμεσα στον ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιό του είναι, κάπου, στις 50.000 ευρώ τον μήνα, άρα δεν πρόκειται για κάποια τεράστια αμοιβή. Θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ όταν μείνει ελεύθερος και, φυσικά, πριν υπογράψει με τον ΑΠΟΕΛ;

Η απάντηση είναι, σαφέστατα, ναι, από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα οι περσινοί λόγοι που είχε "παίξει" δυνατά: Είναι Έλληνας (άρα θα τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ), σε καλή ηλικία (26 ετών), μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις (αριστερός ή δεξιός εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός), έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και ποιότητα.

Προσοχή, δεν λέει κανείς εδώ ότι ντε και σώνει θα απασχολήσει ο Τάσος Δώνη τον Δικέφαλο. Αλλά οι άνθρωποι που τον έβαλαν πέρσι στη λίστα της ομάδας είναι ίδιοι (Σαββίδης, Λουτσέσκου, Μπότο), φέτος ίσως είναι ακόμα πιο εύκολο να προκύψει συμφωνία μαζί του - Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα ψάχνει για λύσεις μεσοεπιθετικά, και φυσικά δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Για αυτό σας λέμε: Το σενάριο από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι κακό, έχει βάση, άρα κρατήστε σε μια άκρη τού μυαλού σας το όνομα του Δώνη...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Δίνουν Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags