Facebook Pixel Μανώλης Σιώπης: Φούντωσαν τα ρεπορτάζ για Σιώπη στην Τουρκία - "Περιμένει συμφωνία με..." - Διαψεύδει η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 16:44:00

Φούντωσαν τα ρεπορτάζ για Σιώπη στην Τουρκία - "Περιμένει συμφωνία με..." - Διαψεύδει η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φούντωσαν τα ρεπορτάζ για Σιώπη στην Τουρκία - "Περιμένει συμφωνία με..." - Διαψεύδει η ΑΕΚ!

Τι συμβαίνει με τον διεθνή μέσο, ποιες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο και πόσο πιθανός είναι ο επαναπατρισμός του.

Ο Μανώλης Σιώπης φέρεται έτοιμος να παίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρουν πως θέλει την επιστροφή του στην Ελλάδα κατόπιν σχετικής επιθυμίας της συζύγου του. Οι Τούρκοι τον συνδέουν με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αν και οι Κιτρινόμαυροι διέψευσαν τις εν λόγω πληροφορίες!

Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Έλληνα άσου και υποστηρίζει πως «δεν μας απασχολεί κάτι στις θέσεις που καλύπτει αυτή τη στιγμή».

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της Τράμπζονσπορ έχει προτείνει στον Σιώπη νέο συμβόλαιο, ο παίκτης φέρεται να μη βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Νέναντ Μπιέλιτσα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο πιθανή την αποχώρησή του.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ωστόσο ρεπορτάζ από ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην Τράμπζονσπορ πάει την υπόθεση παραπέρα και δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Κιτρινόμαυρους. «Ο Σιώπης περιμένει τη συμφωνία με την ΑΕΚ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτίμηση Κετσετζόγλου για Λιβάι: "Δεν βλέπω πώληση, αλλά..." - Τι είπε για Πισάρο, Αραούχο και Πάλμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags