Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζει... μέλι για νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί να πετύχει πολλά" - Ατάκα για επιστροφή Πέλκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-19 13:52:00

Στάζει... μέλι για νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί να πετύχει πολλά" - Ατάκα για Πέλκα

Sportdog Team
Στάζει... μέλι για νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί να πετύχει πολλά" - Ατάκα για Πέλκα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε για τις κινήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και την πιθανή επιστροφή του Έλληνα φορ στην Τούμπα.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός όπου και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τις περιπτώσεις του Δημήτρη Πέλκα και του Γιώργου Βρακά αλλά και το δύσκολο έργο του Τόλη Τερζή στον Άρη με τις πολλές μεταγραφές.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός ο οποίος παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές του και στο προπονητικό τιμ κάτι που τον κάνει να καλλιεργεί υψηλούς στόχους και πρέπει να στοχεύει σε τίτλους».

Για μία πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ: «Τον πιστεύω τον Δημήτρη, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξέρει τον ΠΑΟΚ, τον ξέρουν και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά με μία πιθανή του επιστροφή στον Δικέφαλο»

Για τον Βρακά με τον οποίο συνεργάστηκε στον Λεβαδειακό: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί με όλα τα προαπαιτούμενα για το υψηλό επίπεδο, τόσο σε σωματικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα αγωνιστικά . Έχει όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται. Ο Γιώργος όταν πήγα στον Λεβαδειακό είχε όλα αυτά στοιχεία, αλλά δεν τα είχε στο μυαλό του στοιχειοθετημένα. Θα πρέπει να ορίζουμε τι είναι το σημαντικό. Πιστεύω ότι έχει την ικανότητα να πετύχει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Άρη: «Εμείς κατευθύνουμε μία ομάδα ανθρώπων, επειδή αυτό το πλάνο εμπεριέχει πολλά πράγματα , φανταστείτε ότι όλα αυτά θα πρέπει να συνδυαστούν πάνω σε 14 παίκτες. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος, το σημαντικό και αυτό που εύχομαι είναι το να ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά των παικτών. Θέλει τον χρόνο του ο Άρης», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση Μαρτίνεθ για Φορτούνη - Τι συνέβη στην προετοιμασία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags