Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κάνοντας αναφορά στα δημοσιεύματα που συνεχίζουν να προκύπτουν από το εξωτερικό για διάφορους παίκτες που φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυναμικά τις επόμενες μέρες για την ενίσχυσή του. Το τελευταίο όνομα που έχει βγει για τον Ολυμπιακό είναι ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ. Είναι Σκωτσέζος μέσος με θητεία στην Γουϊγκαν. Το έψαξα λίγο, είναι ένας παίκτης που τρέχει ασταμάτητα. Η Record είναι ένα Μέσο που γενικά είναι έγκυρο, ενώ είναι δεδομένο πως η ομάδα ψάχνει ενίσχυση στον άξονα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Γενικά υπάρχει αγωνία για αρκετές περιπτώσεις, αφού παραμένουν ψηλά στη λίστα ο Ντουάρτε, ο Ράφα Μιρ και ο Νέβα. Ο Ολυμπιακός, εδώ που έχουμε φτάσει, πρέπει να ενισχυθεί. Χρειάζεται ενίσχυση για να πάει στα προκριματικά, και πρέπει να το πάει λίγο γρήγορα, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη. Στα στόπερ, υπάρχει πάντα, και του Νικολάς Φρέιρε της Πούμας. Ο Κορδόν είναι στην Ισπανία και είναι λογικό να συνδέεται η παρουσία του εκεί με πιθανές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού», πρόσθεσε.